ELF Voetbal nieuwsbrief van 16-06-2022
Even voorstellen: AZ-target Ezequiel Bullaude

De transfermarkt is in volle gang en de geruchten vliegen je om de oren. Ook AZ is op zoek naar de nodige versterkingen. Een naam die door de wandelgangen gaat, is Ezequiel Bullaude. We stellen de talentvolle Argentijn aan je voor. 


lees verder
Feyenoord meldt zich voor Dost: de beste goals van de spits

Bas Dost terug in de Eredivisie? Het zou zomaar kunnen! Feyenoord heeft zich officieel gemeld voor Bas Dost. De spits mag transfervrij vertrekken bij Club Brugge. Vorig seizoen was geen doelpuntrijk seizoen voor de Overijsselse spits. In het verleden bewees der Plattfuß-Bomber echter dat hij een neusje voor de goal heeft. Bekijk hier de beste Bundesligamomenten bij van het Feyenoord-target!

lees verder
AZ struint de Scandinavische markt wederom af: de tops en flops van afgelopen jaren

De laatste jaren is AZ steeds actiever gaan scouten in Scandinavië. Bijna elke transferperiode wordt er weer een aanwinst uit een van de noordelijke landen van Europa gepresenteerd. Sterker nog, ook nu is AZ weer bijna rond met een speler. Ditmaal een Zweed. De negentienjarige Mayckel Lahdo van Hammarby IF is bijna rond met de Alkmaarders. Daarmee sluit Lahdo aan bij een lange rij met voorgangers.

lees verder
Palermo nieuwe club City Football Group: dit gebeurde er bij de andere teams die overgenomen werden

De omstreden City Football Group drukt haar stempel meer en meer op de voetbalwereld. Met Manchester City als hoofdbolwerk zijn de investeerders naar meer en meer clubs op zoek om over te nemen. NAC Breda wordt al een tijdje begeerd, maar nu lijkt Palermo het nieuwe kindje van de City Football Group te gaan worden. Wat kunnen ze in Italië gaan verwachten?

lees verder
Interview Robin Pröpper: "Carles Puyol vond ik altijd een echte leider"

Met de aanvoerdersband bij FC Twente om de bovenarm groeide Robin Pröpper dit seizoen uit tot een steunpilaar bij de Tukkers. En dat in zijn eerste seizoen in de Grolsch Veste, na een overstap van streekrivaal Heracles Almelo. Daar was de 28-jarige centrale verdediger, net als bij De Graafschap, ook al captain. "Ik kijk ook naar andere aanvoerders. Niet om ze te kopiëren, maar ik steek er wel iets van op."

lees verder
Even voorstellen: Feyenoord-target Ian Maatsen

De naam van Ian Maatsen zingt al een tijdje terug bij Feyenoord. Het doorgaans betrouwbare 1908nl meldt dat de Rotterdammers dicht bij een overeenkomst met Chelsea zijn voor het overnemen van de linksback. Daarmee zou Feyenoord niet de minste concurrenten aftroeven.

lees verder
Interview Hans en Wout Westerhof: "Niet normaal hoeveel trammelant we hebben gehad met Chucky"

Een middag met Hans en Wout Westerhof staat al snel in het teken van twee dingen: voetbal en Mexico. Vader en zoon lopen allebei al jaren rond in het Mexicaanse voetbal en vormen de schakel met Nederlandse clubs als Ajax en PSV. "Als Mexicanen vanuit hier direct naar Real Madrid gaan, redden ze het nooit."

lees verder
FC Transfervrij: spelers die op dit moment gratis zijn op te pikken

De transferperiode is aangebroken. Spelers tekenen bij een nieuwe club voor enorme bedragen. Er zijn ook spelers die gratis zijn op te pikken. Wij stellen een elftal vol transfervrije spelers op. Waar moeten deze sterren tekenen? 

lees verder
PANNA! 66 over de gekke transferzomer, Koning Karim, Feyenoord-talent Benita, Royalistiq en EK-koorts met de OranjeLeeuwinnen

De voetbalwereld is een soort op hol geslagen carrousel: hij stopt nooit met draaien. Zelfs als de bal stilligt op de Nederlandse velden is er genoeg om je op te verheugen. Transfergekte bijvoorbeeld! In PANNA! 66 blikken we al vooruit op de hete transferzomer. En natuurlijk op het EK. De OranjeLeeuwinnen gaan in Engeland hun Europese titel verdedigen. Daarnaast interviews met Feyenoord-talent Mimeirhel Benita, Fortnite-legend Royalistiq over Ajax en een portret over Karim Benzema.

lees verder