Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Exclusief interview Jacob Jan Boerma - Dit wist je niet over de Videma
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma
De
Videma
staat bij veel horecaondernemers slecht te boek. En dat is niet verwonderlijk, aangezien de private licentiewaakhond - […]
Lees verder
Nu kun je eindelijk ook echte Napolitaanse pizza eten in Nederland
Geboren in Napels, maar inmiddels eigendom van de wereld –
pizza
. Ondanks haar vele gedaantes bleef de traditionele Italiaanse […]
Lees verder
Interview Jacob Jan Boerma: ''Nevenactiviteiten worden steeds meer geaccepteerd''
Jacob Jan Boerma
is niet alleen de driesterrenchef van zijn restaurant De Leest. Zijn handtekening staat ook op het menu van […]
Lees verder
Meest Markante Horecaondernemer van Brabant
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Brabant heeft Pim van Beurden van o.a. grand café De Zwaan in Hilvarenbeek uitgeroepen tot […]
Lees verder
Leerlingen bedenken ve-GO burger
Op 25 februari lanceerde Vital4Skool de ve-GO burger, een vegetarische burger bedacht door leerlingen van St Michael College in […]
Lees verder
Heineken ambieert 20 procent minder plastic in 2025
Op initiatief van Staatssecretaris Stientje van Veldhoven heeft HEINEKEN Nederland Commercie het Plastic Pact mede ondertekend. […]
Lees verder
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025
Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven […]
Lees verder
Nieuw restaurant biedt gratis eten aan
Op woensdag 20 februari vond de opening van het nieuwe restaurant Dadawan plaats in Eindhoven. Dadawan heeft voor een originele […]
Lees verder
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint
‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
El Bulli keert terug, maar niet als restaurant
Column: gluten-noten-lactose-intolerantie
Restaurant Indonesia is terug in Rotterdam
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch