Nationale Theaterkassa
Johan Derksen in de openlucht
 
Bestel kaarten met korting!
Over Johan Derksen - Keeps The Blues Alive
Na de succesvolle theatershow Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop, die in meer dan honderd theaters is gespeeld, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid nu met een programma over zijn passie: de blues. Johan Derksen - Keeps The Blues Alive neemt je mee naar begin jaren zestig, toen The British Invasion de wereld veroverde en The Rolling Stones, Them, The Animals, John Mayall’s Bluesbreakers, The Spencer Davis Group en The Yardbirds een breed publiek lieten kennismaken met de muziek van de Amerikaanse blueslegendes John Lee Hooker, Muddy Waters, Sonny Boy Williamson, Chuck Berry, Howlin’ Wolf, Buddy Guy en B.B. King

Om de blues niet verloren te laten gaan, heeft Derksen de beste Nederlandse blues vocalisten en -muzikanten gemobiliseerd. Naast de Haagse band ‘The Clarks’ voegt Derksen de volgende namen toe aan zijn line-up: A.J. Plug, Kat Riggins, Erwin Java, Roel Spanjers, Theo van Es, Michel van Dijk en Big Pete.

Dit unieke gezelschap zoekt de trouwe blues fans in hun eigen omgeving op, met een overzicht van de blues in Nederland, van begin jaren zestig tot de dag van vandaag.
Facebook Twitter Instagram

*Actievoorwaarden:
- Actie is boekbaar tot en met donderdag 13 juni 23:59 uur;
- actie is alleen geldig voor de geselecteerde voorstellingen van Johan Derksen in de openlucht
- actie is geldig op basis van beschikbaarheid, OP=OP;
- actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen;
- de korting is reeds in de getoonde prijs verwerkt;
- geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen;
- exclusief servicekosten.
Nationale Theaterkassa