Lieve gasten,
Na een fantastische 1e wijnmakerslunch nodigt de Echoput Wijnclub u graag uit voor een bijzondere volgende editie!
Op zondag 16 maart komen Alexander van Beek van Château Giscours en Véronique Sanders van Château Haut-Bailly naar De Echoput. Château Giscours uit Margaux en Château Haut-Bailly uit Pessac-Léognan gelden als absolute topnamen uit Bordeaux.
Aan de hand van een uitgebreide proeverij en toelichting gaat u kennismaken met deze zeer bijzondere Châteaus en zult u ervaren hoe deze grote wijnen ontstaan. Château Giscours heeft in de persoon van Alexander van Beek ook een bijzondere band met Nederland.
Na de kennismaking en proeverij geniet u van een royale 4-gangen lunch in ons restaurant. Tijdens de lunch proeft u zelf waarom wijnen uit Bordeaux zo goed combineren met de keuken van Chef-kok Peter Paul van den Breemen. Uiteraard zijn Alexander en Véronique ook zelf aanwezig om samen met u van de lunch te genieten en de wijnen nog verder toe te lichten.
Voor het all-in tarief van 189 euro verwelkomen wij u graag voor deze exclusieve proeverij en 4-gangen lunch, inclusief aperitief, de wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises na.
Na de lunch heeft u de mogelijkheid om de wijnen van deze Châteaus aan te schaffen met een exclusieve korting, zodat u ook thuis kunt genieten van deze bijzondere selectie.
👉 Datum: Zondag 16 maart 👉 Tijd: Ontvangst vanaf 12:00; Aanvang proeverij om 12:30; Aanvang lunch om 14:00; Einde rond 17:00 uur. 👉 Locatie: Hotel Restaurant de Echoput 👉 Tafelsetting: Table d’hôtes* (gemeenschappelijke tafel)
*U kunt geen aparte tafel reserveren, maar reserveert een plaats aan een gemeenschappelijke tafel met andere gasten.
Het aantal plaatsen is beperkt! Reserveer nu via onderstaande link of bel 055-5191248.
Met gastvrije groet, Het Echoput team |