Exporo wil de komende drie jaar meer dan een half miljard euro investeren in Nederlands vastgoed van verschillende categorieën.
Vastgoedmarkt
Online versie
Abonnement Vastgoedmarkt
Sluit u aan bij Vastgoedmarkt!
Wilt u niets missen van nieuws, transacties, trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector? Sluit u aan bij het platform van Vastgoedmarkt. Vele vastgoedprofessionals gingen u voor.
Exporo wil half miljard in Nederlands vastgoed steken

Exporo wil de komende drie jaar meer dan een half miljard euro investeren in Nederlands vastgoed van verschillende categorieën.

Lees verder >
Heitman koopt luxe seniorenwoningen in Tilburg

Tweehonderd seniorenwoningen en 85 verzorgingseenheden met restaurants, bars, loungeruimtes, schoonheidssalon, fysiotherapiecentrum etc. verwisselen van eigenaar in Tilburg.

Lees verder >
Rising Star: Arthur Mayer

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van een aantal vragen. Onze Rising Star van deze week is Arthur Mayer van Cushman & Wakefield.

Lees verder >
Protest tegen verhuurderheffing ondanks betere financiële positie

De woningcorporaties hebben officieel bezwaar aangetekend tegen de verhuurderheffing maar minister Ollongren zegt dat de woningbouwverenigingen juist meer te besteden hebben. 

Lees verder >
(advertorial)
Nog 4 dagen tot vakbeurs
Nieuwe (en enige) vakbeurs in het kader van industrieel en modulair bouwen en renoveren. Trefpunt voor beslissers met interesse in off-site, waarop de koplopers uit de business hun oplossingen tonen aan de professionals die daar naar zoeken. Gelijktijdig met Vakbeurs Energie!
Meer oog voor de relatie

We hebben urgente uitdagingen en prachtige ambities met elkaar op te lossen die groter zijn dan onze eigen belangen.

Lees verder >
Waterland-geld versterkt biefstukimperium Loetje

Loetje en Waterland creëren de grootste Nederlandse restaurantgroep met meer dan vijftig locaties.

Lees verder >
Wijziging Box 3: ‘Kleine spaarder is de dupe’

De aanpassing van de belasting op vermogen zoals spaargeld en beleggingen (box 3) pakt desastreus uit voor kleine spaarders in vastgoed en schiet daarmee zijn doel voorbij, concludeert Vastgoed Belang in een position paper.

Lees verder >
Vorm wint tender ‘De Puls’ op de Zuidas

De gemeente Amsterdam heeft ‘De Puls’ van Vorm Ontwikkeling geselecteerd voor een nieuw gebouw op het braakliggende terrein tussen de A10 en de sportvelden van SC Buitenveldert op de Zuidas.

Lees verder >
Peter Blaauw (Jumbo) overleden

Peter Blaauw, manager speciale vastgoedprojecten van Jumbo/La Place, is overleden.

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright