Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy Bestel Tickets
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus AhoyKerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
Dolle hondenboel in de piste van het Ahoy Theater

Goed nieuws! De circusdirecteur heeft een extra act weten vast te leggen voor komende editie van Kerstcircus Ahoy. Naast de eerder aangekondige teckel act van Diana Vediashkina schitteren Ramon Maatz en Ebba Frank dit jaar met een horde honden in het Ahoy Theater. Verwacht van deze ongebruikelijke circusdieren veel speelse gekkigheid vol verrassingen en tempo, waarbij niet alleen jij, maar ook de viervoeters in de piste de tijd van hun leven zullen hebben.

Het programma is met deze aanvulling meer dan compleet. Tijdens de show zul je ademloos aan je stoel gekluisterd zitten en van de ene in de andere verbazing vallen. Bekijk het volledige programma.

Alle acts
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
HO HO Hooggeëerd publiek

Kerst is pas echt compleet als ook de kerstman van de partij is. Op 25 en 26 december brengt de enige échte kerstman speciaal een bezoek aan Kerstcircus Ahoy. Daar zal hij het hooggeëerde publiek hartelijk begroeten. Een uitgelezen kans om met de kerstman op de foto te gaan! Het is ook voorafgaand aan de show heerlijk toeven in het Ahoy Theater met volop lekkers en allerlei attracties. Bestel snel je kaartjes voor een hele bijzondere kerstdag!

 

Meer info
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
Nog geen kaarten besteld? 

Doe dit dan snel via Ticketmaster of de kassa van Ahoy 0900 235 2469 (€0,45 p/m), want de kaarten vliegen de deur uit. Wil je vanaf de logeplaatsen aan de piste of de Goldseats die hier direct achter liggen genieten van de voorstelling? Wacht dan zeker niet met reserveren. Bij deze tickets ontvang je bovendien een gratis programmaboek! Je kunt ook van je bezoek een compleet verzorgd uitje maken door voor een arrangement te kiezen. 

 

Tickets
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus Ahoy
Kerstcircus AhoyFacebookInstagram
Browser versie | Afmelden
Newsletter2018-12-07 13:24:01