Hij wordt vanzelf moe - maar nu nog even niet

Extra bijgeboekt: Bert Visscher

Beste heer,

'Hij wordt vanzelf moe'?! Zal hij ooit moe worden? Wij denken van niet want… We hebben een extra show van Bert Visscher kunnen bijboeken! Zijn shows in januari zijn tot aan de laatste stoel uitverkocht maar u kunt er in september bij zijn!

In een bont decor met woonwagens laat Visscher al zijn hilarische typetjes weer in razende vaart voorbij komen terwijl hij grap na grap uit zijn mouw schudt. Hij wordt immers vanzelf moe maar tot die tijd kunt u genieten van hogesnelheidscabaret op topniveau!

Bert Visscher

U, als trouwe lezer van de nieuwsbrief, mogen we dit nieuws als eerste bekend maken. Boek dus direct de beste plekken: kiest u voor rij 1 in het midden, uw favoriete stoel op rij 9 of een plek op het balkon op veilige afstand van het podium?

Tot ziens op woensdag 25 september!

Met vriendelijke groet,

Marjolein Mol

P.S. Bent u gek op lekker feesten? We hebben zaterdag 20 april ook nog een extra Qmusic Foute Party!

...

AGENDA VOOR U GESELECTEERD

De Gruffalo (vanaf 2) - Peuter Kleuter Festival

categorie

De Gruffalo gaat over een slimme muis en een verzonnen monster uit het gelijknamige prentenboek. Tijdens het Peuter Kleuter Festival is er voor onze jongste theaterbezoekers (vanaf 2 jaar) ook van alles te beleven in het speel Oerwoud in onze foyer!

  Lees verder
zondag 28 oktober om 09:30


The Analogues (reprise) - The White Album

categorie

Must-see voor alle Beatles-fans! The Analogues wagen zich opnieuw aan de integrale uitvoering van een legendarisch Beatlesalbum. Naast de vijfkoppige band worden er dan ook flink wat hulptroepen ingeroepen zoals strijkers, blazers en andere gastmuzikanten. Let op de allerlaatste kaarten.

  Lees verder
zondag 21 oktober om 20:15


Van der Vlugt & Co - Vasalis, altijd vandaag

categorie

Na de concertvertellingen ‘De Drievingerige Luiaard’ en ‘Met Andere Oogen’ richt Van der Vlugt & Co zich dit seizoen op het werk van Vasalis, een van de belangrijkste dichteressen van ons land. Bram van der Vlugt en Nettie Blanken verzorgen het spel. De zoon van Bram, Floris van der Vlugt, begeleidt hen met zijn zelf gecomponeerde muziek.

  Lees verder
zondag 16 december om 14:00


Comedytrain - On Tour

categorie

Stand-up zoals stand-up bedoeld is: dát is Comedytrain! Aanstormend talent en gevestigde namen wisselen elkaar af deze af. Kom een avond lekker lachen in Het Park! 

  Lees verder
maandag 19 november om 20:30


King Lear - Toneelgroep Maastricht

categorie

Huub Stapel in dé Shakespeareklassieker: King Lear! Theaterkrant"IJzersterk acteurstheater met als gouden greep Huub Stapel in de titelrol"

  Lees verder
donderdag 18 oktober om 19:30


Pauline Oostenrijk & Enno Voorhorst - Modinha

categorie

Meer en meer geeft hoboïste Pauline Oostenrijk naast haar muzikale ook haar literaire talenten de ruimte. Samen met gitarist Enno Voorhorst bracht zij vorige jaar de cd 'Modinha' uit en werd geselecteerd voor de Aangenaam Klassiek Actie 2017.

  Lees verder
zondag 18 november om 11:30


Tom's Magische Speelgoedwinkel (vanaf 6) - Bartho Braat, Marleen van der Loo e.a.

categorie

Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de speelgoedwinkel magisch tot leven komen. Hij beleeft de spannendste avonturen met superheld Hercules!

  Lees verder
zaterdag 2 februari om 16:00


Dolf Jansen - Beeldenstorm

categorie

Natuurlijk komt Dolf Jansen 2018 met u afsluiten! Na deze voorstelling is alles wat over 2018 gezegd moet worden, gezegd. U kunt met een gerust hart de feestdagen tegemoet treden en 2019 inluiden.

  Lees verder
zaterdag 1 december om 20:15


The Everly Brothers - The Wieners

categorie

Geen duo ter wereld wist het meerstemmig zingen zo te perfectioneren. Wie kent niet nummers als ‘Bye Bye Love’, ‘Let It Be Me’ of ‘When Will I Be Loved’. Wegens succes bijgeboekt als avondvoorstelling in Het Park.

  Lees verder
donderdag 21 maart om 20:30


Bekijk het gehele programma hier

© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn