ELF Voetbal nieuwsbrief van 17-01-2020
Extra dikke ELF Voetbal Special: vijftig clubiconen uit Eredivisie, Eerste en Tweede Divisie

Clubiconen. Er worden kinderen naar ze vernoemd, standbeelden van ze gemaakt en ze vormen de gezichtsbepalers. In een speciale Clubiconen Special van ELF Voetbal komen vijftig van deze cultuurbewakers aan bod, één van elke club van de Eredivisie tot en met de Tweede Divisie.


Lees verder
Onze voorspelling voor de eindstand van de Eredivisie: 9-1

We hebben net al ons licht laten schijnen over de rechterhelft van de Eredivisie. Wie goed heeft meegelezen, weet dus al welke negen ploegen volgens ons het linkerrijtje halen, al is dat meestal toch al geen hogere wiskunde. We gaan nu proberen om de linkerkolom juist te voorspellen!

Lees verder
Onze voorspelling voor de eindstand van de Eredivisie: 18-10

Om 20:00 gaat de bal rollen in Zwolle. In het MAC3PARK Stadion beginnen de Blauwvingers aan de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. In de komende zestien speelrondes worden de prijzen verdeeld en krijgt de ranglijst kleur. Wij duiken alvast in onze glazen bol voor een voorspelling van de eindstand: klachten kunnen naar de gebruikelijke kanalen. We beginnen met het rechterrijtje!

Lees verder
Hoe Quincy Owusu-Abeyie de Nederlandse muziekwereld op het verkeerde been zette

'Ik ben het zat man, we gaan stoppen met voetballen. We gaan lekker rappen man.' Aan het woord is rapper Blow op het nummer 'New Chapter Intro', het begin van zijn album New Chapter. Voor Quincy Owusu Abeyie is het als voetballer jarenlang zijn beroep geweest om mensen op het verkeerde been te zetten. Met zijn coming out als rapper doet hij het opnieuw.

Lees verder
Deze vijf wedstrijden bezorgen je een mooi voetbal-weekeinde

De winterstop is achter de rug en dat betekent dat we ons weer kunnen verheugen op een bomvol weekend. Terwijl veel ogen gericht zullen zijn op de hervatting van de Eredivisie, staan er ook in Portugal, Spanje, Turkije, België en Engeland leuke duels op de planning. ELF Voetbal zet ze voor je op een rijtje!

Lees verder
Samenvatting AC Milan - Spal (3-0)

AC Milan heeft woensdag een gemakkelijke overwinning weten te boeken op Spal. De gevallen grootmacht Krysztof Piatek, Samuel Castillejo en Theo Hernandez zorgen voor een 3-0 eindstand. Hieronder staat de samenvatting, zodat je kunt zien hoe de doelpunten vielen en wie uitblonken,

Lees verder
Hoe de topclubs slecht begonnen aan het vorige kalenderjaar

De Eredivisie gaat dit weekeinde weer van start en natuurlijk begint 2020 ook officieel voor de traditionele top drie. Een jaar geleden begon het tweede deel van seizoen 2018/19 niet bepaald goed voor Ajax, PSV en Feyenoord. De grootmachten wisten hun eerste duel van 2019 niet te winnen.

Lees verder
De voorgaande avonturen in het buitenland van Lars Veldwijk

Lars Veldwijk heeft Sparta Rotterdam achter zich gelaten en gaat aan de slag bij Jeonbuk Hyundai Motors in Zuid-Korea. Het is de vierde keer dat de centrumspits zijn geluk gaat beproeven buiten Nederland. Eerder was hij te vinden in Engeland, België en Noorwegen.

Lees verder
Wie is sc Heerenveen-aanwinst Runar Espejord?

De winterse transferperiode is al even losgebarsten, maar sc Heerenveen bracht hun versterking in december al binnen. Uit Noorwegen werd de spits Runar Espejord binnengehaald. Hij moet ervoor zorgen dat Jens Odgaard meer concurrentie krijgt. Een probleem: beiden zijn momenteel geblesseerd. 

Lees verder
Bayern München - Leipzig RB08-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Mainz 05 FSV08-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - SC Paderborn 0708-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Newcastle United08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - Olympique Lyon08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen