Laden...

Extra grote prefab scheidingswanden in een extra lange nieuwsbrief

By vastgoedmarkt.nl received 10 maanden geleden

Categorieën: Vastgoed
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar
  • Html
  • Tekst
Nieuwsbrief van 23-10-18 6:45:00
Online bekijken

Veni vidi Vintage Vision: ik kwam, ik zag, ik koos voor een systeemwand

Verwol Vintage Vision!

Verwol introduceert de Vintage Vision! Deze systeemwand geeft uw kantoor een ‘Vintage’ en industriële look. U heeft een ruime keuze in de detaillering en het patroon van de profielen. Wij leveren deuren in dezelfde stijl als de Vintage Vision. Ook hier worden profielen op basis van uw wensen en de technische mogelijkheden in de deur verwerkt. De Vintage deur wordt geproduceerd met geluidsisolerend veiligheidsglas en een valdorpel om te voorkomen dat er geluidsoverlast tussen de verschillende ruimtes in uw kantoor ontstaat.
Lees verder
Vraag meer informatie aan

Kunststof wandbekleding: een elegante en praktische oplossing

Kunststof wandbekleding is een elegant en verbazend praktisch alternatief voor tegel- en glaswanden. Er zijn nauwelijks zichtbare voegen wat een elegante en luxueuze uitstraling geeft. Daarnaast is het materiaal ook onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te plaatsen. Het is namelijk 3 x sneller geïnstalleerd dan tegels en is ook nog 25 x sterker dan glas.

Lees verder
Vraag meer informatie aan

Langdurig kleurechte voegmortel

Eenvoudige verwerking in combinatie met de voordelen van een epoxyproduct: dat is PCI Durapox Premium. De slijtvaste, chemisch resistente voegmortel voor keuken, badkamer, toilet of zwembad. In 15 homogene, mooi blijvende kleuren en met een hoogwaardig, fijn voegoppervlak. De tegelzetter profiteert van gemak en snelheid. Nawassen kan al snel, na 5 tot 45 minuten, met na ca. 60 minuten de laatste wasbeurt.
Lees verder
Vraag meer informatie aan

Brandveilige, geluidsarme, razendsnelle scheidingswanden

De ideale scheidingswand doet twee dingen: het verhoogt de leefomstandigheden voor de bewoner én het maakt het leven van de verwerker gemakkelijk. Precies daarom is de Knauf Acoustifit en MW 35 een oplossing waar iedereen blij van wordt. Glaswol en minerale wol hebben zeer goede akoestische eigenschappen. Glaswol (Acoustifit) en minerale wol (MW 35) van Knauf Insulation zijn met hun geluidsabsorberende eigenschappen dan ook erg geschikt als isolatie voor scheidingswanden.
Lees verder
Vraag meer informatie aan

N.V. Juva vergadert flexibel

Op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs is verantwoordelijk voor de renovatie van het ruim 25 jaar oude bedrijfspand van N.V. Juva in Poeldijk. De authentieke gangenstructuur met cellen en kantoren is inmiddels getransformeerd naar een flexibele omgeving waarin de nieuwe manier van werken een vanzelfsprekendheid is geworden. Er is gekozen voor de toepassing van lichtgrijze glazen gangwanden van het type BREEDVELD G90 en voor de paneelwanden BREEDVELD P110.
Lees verder
Vraag meer informatie aan

Slim bouwen met FAAY

Wie aan FAAY denkt, komt al snel uit bij duurzame wandsystemen opgebouwd uit biobased materiaal. Faay produceert scheidings-, voorzet-, isolatie- en woningscheidende wanden voor nieuwbouw, renovatie, transformatie en utiliteitsbouw. De wandpanelen hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton of spaanplaat. Zeer snel te monteren, stootvast, brand- en geluidwerend, thermisch isolerend en schroefvast. Voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. Naast de ‘standaard’ panelen heeft Faay nu ook Kingsize panelen op de markt.
Lees verder
Vraag meer informatie aan

FOAMGLAS® FINISH: het isolatiesysteem voor een gezond binnenklimaat

Steeds meer opdrachtgevers vinden het minstens even belangrijk dat hun woon- en werkplek vrij is van substanties die nadelige gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken. Meerlaagse constructies met verkleefde dampschermen hebben het nadeel dat ze gevoelig zijn voor vochtinfiltraties en lucht/damplekken. FOAMGLAS® komt nu met een oplossing voor dit probleem met FOAMGLAS® PC® FINISH: een binnenisolatiesysteem en afwerking in één.
Lees verder
Vraag meer informatie aan

Geluidswerende deuren van cruciaal belang voor comfort en concentratie

Geluidsisolatie is cruciaal voor de gezondheid, het welzijn en de concentratie van mensen in hun woon- en werkomgeving. Deuren en kozijnen vormen in veel gevallen een zwakke plek in de geluidwering. Fabrikanten die zijn aangesloten bij GND hebben hiervoor speciale geluidwerende deuren ontwikkeld. Er is veel verwarring over begrippen en geluidswaarden. Bovendien is het achteraf lastig te zien hoe geluidswerend een deur is. GND verstrekt helderheid over de mate van geluidwerendheid.
Lees verder
Vraag meer informatie aan

Multiwal maakt in één simpele handomdraai elke ruimte groter of kleiner

Wilt u ruimten flexibel kunnen indelen? In een nieuw of bestaand project?
Met de mobiele wandsystemen van Multiwal zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.  
Lees verder
Vraag meer informatie aan

NO DECIBEL Geluidwerende wand

Geluidsoverlast is een steeds groter groeiend probleem in de randstedelijke gebieden. Woningen worden steeds meer gescheiden tot meerdere zelfstandige woonunits. Daarbij speelt weren van geluidsoverdracht een grote rol. Denk hierbij ook aan het verminderen van loopgeluiden via de trap. Easycell heeft een systeem waarbij je snel en gemakkelijk een zeer betaalbaar high end geluidwerende wand monteert.
Lees verder
Vraag meer informatie aan
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019