de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Mijn menu   |   Zomer in de bieb   |   Voorleesfeestjes   |   Openingstijden
 
Zomer in de Bibliotheek
 
De zomer is begonnen! De zomer is hét moment om te ontspannen met een boek. Tijdens de zomerperiode mag je daarom extra lang lenen! Van 26 juni tot en met 31 juli wordt de uitleenperiode verdubbeld van 3 naar 6 weken

Op onze website vind je zomerse leestips, activiteiten en onze openingstijden tijdens de zomer.
 
Bekijk meer   S
 
Sinds deze week kun je bij ons ook mangastrips lenen. Kom langs in het Eemhuis of reserveer eens een exemplaar. Vergeet niet: lees van achter naar voren en van rechts naar links.

Wil je meedenken over leuke activiteiten rondom deze collectie? Of heb je tips voor nieuwe titels? We laten ons graag door jou inspireren! Stuur je ideeën naar manga@bibliotheekeemland.nl

 
Bekijk onze mangacollectie   S
 
Familieworkshop Curaçaose muziek
Doe mee met de familieworkshop MI SO! Een meemaak workshop en voorstelling met Curaçaose muziek door Roël Calister. Deze muzikale middag is voor alle leeftijden! Toegang is gratis. Wel graag aanmelden.
 
Aanmelden   S
 
 
Zomerpret: Beestachtige Zomer
Deze zomer hoef je je niet te vervelen! Iedere twee weken zetten we in jouw bibliotheek andere dieren in het zonnetje, lezen we voor, gaan we knutselen en is er weer een nieuwe speurtocht.

Dierentuindieren 10 juli tot en met 23 juli
Zeedieren 24 juli tot en met 6 augustus
Boerderijdieren 7 augustus tot en met 20 augustus
 
Data voorleesfeestjes   S
 
 
Speeddate voor leesclubs
Lijkt het je leuk om met anderen een boek te bespreken? Kom dan naar de speeddate voor leesclubs op zondag 16 juli in het Eemhuis! Je hebt korte gesprekken met anderen die zich ook hebben opgegeven en kijkt of je een match hebt. Wie weet kun je ter plekke een nieuwe leesclub vormen of aansluiten bij een bestaande leesclub. Deelname is gratis en inclusief het Boekenweek essay Boto Banja van Raoul de Jong.
 
Aanmelden   S
 
 
Kun je niet meer wachten?

Wil je deze populaire titels meteen lenen? Dat kan in de online Bibliotheek! Wist je dat bij een abonnement ook heel veel populaire titels gratis beschikbaar zijn als e-book en luisterboek? Dat geldt voor bijna al onze abonnementen. 

 
Ik kan niet meer wachten   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open