Geen afbeeldingen of vreemde opmaak? Klik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief...
EXTRA NIEUWSBRIEF
MIS DÉ VERPAKKINGSBEURS VAN DE BENELUX NIET

Elk voorjaar is het een must voor verpakkingsprofessionals om elkaar te ontmoeten, om het netwerk te versterken, kennis op te halen zodat een machine nog sneller, efficiënter of duurzamer kan verpakken. Op 5, 6 en 7 april 2022 biedt Empack weer mogelijkheden voor kennisoverdracht en netwerken. Het aantrekkelijke ondersteunende programma met kennissessies, brand cases en workshops zorgen voor een vernieuwend evenement op een nieuwe locatie: Evenementenhal Gorinchem.





Ontdek nieuwe verpakkingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op behoeften en eisen van de markt. Wat zijn de oplossingen voor productbescherming, logistiek en kosten, langere houdbaarheid en minder voedselverspilling?





Kom gratis naar het nieuwe Netwerk Café: een creatieve en innovatieve hotspot waar de mogelijkheid is om ‘thuis’ te werken én te netwerken. Ga in de centrale ontmoetingsplek de samenwerking aan met key-spelers binnen de verpakkingsindustrie.





Naast de beursvloer met 250+ exposanten zijn er dit jaar weer inspirerende kennissessies. Op alle beursdagen volg je sessies over onderwerpen zoals recyclebare verpakkingsoplossingen en circulariteit, waarbij verschillende experts aan het woord komen.





Dit betreft een eenmalige nieuwsbrief van een zorgvuldig geselecteerde derde partij.
Klik hier om uw voorkeuren bij te werken of om u af te melden.