Extra nieuwsbrief: Leidinggeven in het mkb

1 jaar geleden


Text only:

Leidinggeven in het mkb.
Bekijk de online versie van dit bericht.Accountants

»

Fiscaal

»

Corporate Finance

»

Pensioen

»

Personeel & Organisatie

Succesvol Leiderschap volgens onze adviseur
Dorianne Oerlemans, HR-adviseur/Trainer/Coach:
"Succesvol leiderschap begint bij zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Een succesvolle leider weet verantwoordelijkheidsgevoel en zelfredzaamheid te stimuleren door de juiste vragen te stellen en kan op een natuurlijke manier schakelen tussen faciliteren van medewerkers, creëren van benodigde randvoorwaarden, verbinden van de juiste personen en sturen op resultaat."
Klantcasus: Cursus Leiderschapsvaardigheden op de 'Syntess manier'. 
Tijdens onze cursus Leiderschapsvaardigheden staat interactief samenwerken en samen leren in een kleine groep centraal. Vanuit onze persoonlijke aanpak leggen wij de verbinding met de dagelijkse praktijk, de individuele kennis en ontwikkelwensen van de leidinggevende.
Softwarebedrijf Syntess heeft haar leidinggevenden de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de cursus Leiderschapsvaardigheden. Inmiddels hebben onze trainers van Schipper Personeel & Organisatie al vijf leidinggevenden van Syntess mogen opleiden. Niet tegelijkertijd, maar alle vijf op een ander moment. Een bewuste keuze van Syntess, omdat hierdoor de leidinggevenden in contact kwamen met gelijkgestemden van andere organisaties. Op deze manier konden zij met anderen hun ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.
Jan-Louis de Nooijer, leidinggevende bij Syntess, volgt de cursus Leiderschapsvaardigheden op dit moment afzonderlijk van zijn collega's en ervaart dit als zeer positief. “Ik zie het als meerwaarde dat je de cursus volgt met leidinggevenden van andere bedrijven. Je herkent situaties, wisselt gedachten daarover uit en legt casussen aan elkaar voor die je misschien niet zo snel met een collega van hetzelfde bedrijf deelt”, vertelt Jan Louis. “Zo leer je echt van elkaar”. Jan-Louis volgt op dit moment de cursus Leiderschapsvaardigheden en hoopt de cursus af te sluiten met concrete handvatten en nieuwe ervaringen om zijn manier van leidinggeven naar een hoger niveau te tillen.
 
Brochure training Leiderschapsvaardigheden
Bent u leidinggevende, afdelingshoofd of bedrijfsleider binnen een (mkb-)onderneming en wilt u uw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze training iets voor u! De training Leiderschapsvaardigheden bestaat uit vijf modules en één intervisiebijeenkomst. Voorafgaand aan de training wordt er een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) afgenomen, welke we telefonisch met u bespreken. Centraal in de training staat interactief samenwerken en samen leren in een kleine groep (maximaal 10 personen). Vanuit onze persoonlijke aanpak leggen wij de verbinding met de dagelijkse praktijk, uw individuele kennis en ontwikkelwensen.
Download hier onze brochure »
Referentie cursus Leiderschapsheden door 
Noor Treffers, PuurZorg
“Na mijn hbo-opleiding Commerciële Economie startte ik op 20-jarige leeftijd mijn bedrijf. Inmiddels zijn we 9 jaar verder.
Ik geef dagelijks leiding met als leidraad dat ik mensen behandel zoals ik zelf behandeld wil worden. De cursus Leiderschapsvaardigheden heeft me op een praktische manier tal van handvatten aangereikt om me hierin te ontwikkelen.”
Lees hier de referentie »
Leestip
De kleine covey: de zeven eigenschappen samengevat. - Jan Kuipers en Ben Tiggelaar. 
De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven. Of je nu betere keuzes wilt maken, jezelf en anderen beter wilt begrijpen of weerbaarder wilt worden in deze hectische tijden. 
Covey-kenners Jan Kuipers en Ben Tiggelaar brengen een heldere samenvatting van dit meesterwerk, zodat je een eerste stap kunt zetten naar een leven met meer grip en succes.
 
Dit boek bestellen »
Winactie!
Wij geven één exemplaar van onze leestip weg. Schrijft u zich als eerste in voor de training Leiderschapsvaardigheden? Dan is onze leestip van u!Accountants

»

Fiscaal

»

Corporate Finance

»

Pensioen

»

Personeel & Organisatie

 

Over Schipper


Nieuws


Vestigingen & Contact


Downloads


Links


Disclaimer© 2011 - 2017

Schipper Groep


Aanmelden

   |   

Voorkeuren aanpassen

   |   

Afmelden

schippergroep.nl

Categorieën: Belastingen Diensten | Vakmensen Financieel Raadgevend Zakelijke goederen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018