Lieve Vineasten,

Wat een gekkenhuis was het de afgelopen weken. We hebben de Snowcamp deelnemers bijna wekelijks iets anders moeten berichten omdat de Oostenrijkse regelgeving met de week veranderde. MAAR... nu zijn de regels dusdanig versoepeld dat we zeker weten dat we allemaal (13-16 en 16-18) naar Oostenrijk kunnen gaan 🥳

En nog meer goed nieuws: we hebben extra plekken kunnen regelen. Dus als je nog twijfelde, pak de telefoon en boek die reis!

Winterse groetjes,
Het Vinea-Team

P.S. Wij gaan deze week zelf ook van de sneeuw genieten, daarom zijn we van woensdag t/m vrijdag even niet telefonisch bereikbaar. Mailen kan natuurlijk wel altijd!

De coronaregels in Oostenrijk

  • Vanaf 1 februari 2022 wordt de geldigheidsduur van een dubbele vaccinatie teruggebracht tot 180 dagen.
  • Uitgezonderd zijn personen jonger dan 18 jaar, voor wie de tweede vaccinatie 210 dagen geldig is. 
  • Kinderen in de leeftijd 12-15 jaar die dubbel gevaccineerd zijn, kunnen, als hun tweede vaccinatie meer dan 210 dagen geleden is, gebruik maken van de reguliere tests van de zogenaamde "Holiday Ninja Pass". 
  • Voor kinderen in de leeftijd van 15-18 jaar gelden dezelfde regels als voor volwassenen. Let op: De tweede of derde prik is in Oostenrijk geldig vanaf de dag van inenting.
  • Bekijk het complete reisadvies
Wanneer besluit Vinea een reis te annuleren?
Oostenrijk heeft op dit moment kleurcode geel. Mocht de kleurcode van Oostenrijk veranderen van geel naar oranje, dan betekent dit niet per se dat de reis niet meer doorgaat. Het is dan aan Vinea om de situatie te beoordelen, waarbij wij zullen kijken naar de geldende regels vanuit de overheid, de lokale maatregelen en het advies van het OMT, RIVM en de ANVR. Tot een week voor vertrek wordt de situatie wekelijks getoetst, daarna dagelijks. Als blijkt dat de vakantie niet meer goed en veilig kan worden uitgevoerd zullen wij deze annuleren en ontvang je het reeds betaalde bedrag terug.

De aftermovie van 2019

Misschien ben je al eens met Vinea op Snowcamp geweest, maar zo niet dan geeft deze aftermovie een goede indruk! Overdag zijn we de hele dag in het skigebied Ski Amadé te vinden. Je krijgt les van onze enthousiaste Vinea-instructeurs of gaat lekker zelf of met de reisleiding mee het gebied verkennen.
Kun je al goed skiën of boarden, maar wil je je techniek verbeteren of vette tricks leren? Ook dan kun je kiezen voor les!

Voor de lunch spreken we af waar we elkaar weer zien zodat we met z'n allen kunnen eten. Wel zo gezellig!

Toffe avondprogramma's

Als de liften sluiten, gaat de (sneeuw)pret vrolijk door. De reisleiding organiseert toffe extra activiteiten, van nachtskiën en rodelen tot een grappig groepsspel. 
Met de 16+ groep gaan we ook graag après-skiën, maar het is afhankelijk van de regels ter plaatse of dat kan. Dat is nu nog even afwachten.

Verblijf op toplocatie

We verblijven in een gezellig jeugdhotel in Wagrain. Een toplocatie, want de dichtstbijzijnde skilift is maar 400 meter lopen. Als de sneeuwcondities goed zijn kan je zelfs naar het hotel skiën! De andere skigebieden van Ski Amadé zijn ook snel te bereiken met onze eigen privébus.
 
Boek hier jouw Snowcamp!
Deel met een vriend(in) Deel met een vriend(in)
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
www.vinea.nl - info@vinea.nl - 030-22 70 680
Wijzig voorkeurenAfmelden