Extra rijplezier met ConnectedDrive Services

1 jaar geleden


Text only:

En meer over BMW Welt en BMW Magazine Online versie
Geachte heer Achternaam,
Voor 2018 wensen wij u veel veilig rijplezier. En gaat u op wintersport, dan is München een mooie tussenstop. Shoppen in het gezellige centrum. Of een kijkje in BMW Welt. In het komend jaar staan er ook weer bezoeken aan de fabriek, het museum en BMW Welt op het BMW Privileges Gold programma.
Gaat u naar de wintersport, dan is München een mooie tussenstop. Komend jaar staan er ook weer bezoeken aan de fabriek, het museum en BMW Welt op het BMW Privileges Gold programma.  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopGoed geïnformeerd, meer ontspannen en sneller op uw bestemming: herken en vermijd verkeersopstoppingen snel met Real Time Traffic Information (RTTI), de meest gewilde dienst van BMW ConnectedDrive. Profiteer met de kortingscode BMWXMAS17 van maar liefst 20% korting op alle digitale diensten.
Goed geïnformeerd, meer ontspannen en sneller op uw bestemming: herken en vermijd verkeersopstoppingen snel met Real Time Traffic Information (RTTI), de meest gewilde dienst van BMW ConnectedDrive. Profiteer met de kortingscode BMWXMAS17 van maar liefst 20% korting op alle digitale diensten. Boeiende reportages, verrassende interviews en kijkjes achter de schermen. Van sommige topics is leuke achtergrondinformatie. Of exclusieve video's. Luister maar even naar Desiigner. Of neemt u liever een kijkje in culinair Osaka?
Boeiende reportages, verrassende interviews en kijkjes achter de schermen. Van sommige topics is leuke achtergrondinformatie. Of exclusieve video's. Luister maar even naar Desiigner. Of neemt u liever een kijkje in culinair Osaka? Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019