Laden...

Extra shows én extra act toegevoegd aan Kerstcircus Ahoy!

By Europeansuperpull.nl received 1 jaar geleden

Categorieën: Sport
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst
Twee extra shows aangekondigd!

 

Wegens grote belangstelling wordt er een tweetal shows toegevoegd aan de 47ste editie van Kerstcircus Ahoy. Voor de eerste twee dagen van het circus in Rotterdam Ahoy zijn inmiddels alleen nog een aantal VIP-arrangementen beschikbaar en ook voor de andere dagen zijn de overgebleven plaatsen beperkt. Daarom is besloten om op zondag 24 en maandag 25 december een vroege voorstelling toe te voegen, die om 10.30 uur begint. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is gestart. Koop nu je tickets via Ticketmaster.

BESTEL TICKETS
Extra act toegevoegd!

 

Ieder zichzelf respecterend kerstcircus heeft een gracieus paardennummer. Met de Duitser Sandro Frank, die een vrijheidskuur met vier volbloed Friese Paarden en zes pony’s brengt, zit het hooggeëerd publiek in Rotterdam dan ook op rozen. Sandro Frank is de eigenaar van het gerenommeerde Circus Europa, waarmee hij al jaren door zijn vaderland trekt. Hij brengt een prachtig en ontwapenend tafereel met grote én kleine paarden in de piste, die bij jong en oud zal verwonderen en een lach op het gezicht doen toveren. Een afwisselende en oogstrelende vrijheidskuur vol sierlijke stap, draf en galop.

BEKIJK ACTS
Win een loge voor 8 personen!

 

Op onze Facebookpagina vind je elke week leuk nieuws over de acts, leuke winacties en meer. Bij 8000 likes op onze Facebookpagina verloten wij een loge voor 8 personen onder alle paginalikes! Like dus snel onze Facebookpagina en maak kans!

BEKIJK ACTIE
Nog geen tickets?

 

Doe dit dan snel! Bestel je tickets via www.kerstcircus.nl/tickets of via de kassa van Ahoy (ma-vrij 10.00-14.00 uur), 0900 235 2469 (€0,45 p/m). Wacht niet te lang, want er is al een aantal voorstellingen bijna uitverkocht!

BESTEL TICKETS
Browser versie | Afmelden
2017-11-24 13:03:01

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019