Kom in het najaar (weer) naar de kust! Online versie

Kom in het najaar (weer) naar de kust!

Het was een fantastische zomer! We hopen dat jullie er even hard van genoten hebben als wij. We bedanken onze zomergasten van harte voor de gezelligheid en het enthousiasme. Het goede nieuws is dat je tot 5 november gewoon nog op vakantie kan op onze camping. Check bijvoorbeeld ons mosselarrangement of de kortingen voor oktober en de herfstvakantie. Zien we je dit jaar nog terug? Lees snel verder!

 

Oktober = voordeelmaand

In oktober verblijf je extra voordelig op onze beide campings. Naast de laagseizoenprijzen geniet je ook nog eens van 25% korting op de Comfort Lodges. Je boekt dan al een weekend vanaf € 109/lodge.

Voor de kampeerplaatsen geldt 1 + 1 gratis. Voor elke betalende nacht met tent, caravan of camper krijg je er een tweede nacht gratis bovenop. Extra lang genieten dus.

Boek snel je verblijf!

Nog meer najaarstips!

Tot 24 september boek je het mosselarrangement. Je verblijft vanaf € 79/weekend op een kampeer- of camperplaats en geniet (inbegrepen in de prijs) van een mosselmaaltijd met glas wijn voor 2 personen.

Op zoek naar een goed deal voor de herfstvakantie? Check ook ons voordelige herfstvakantie-arrangement voor kamperen en huren en kom samen met ons griezelen tijdens Halloween.

 

Kompas vakantiecheques

Maak dit najaar (of volgend voorjaar) gebruik van de Kompas Vakantiecheques. Voor € 95 koop je een pakket van 5 cheques.

Elke cheque is geldig voor één overnachting in het laagseizoen met eigen tent, caravan of motorhome op je favoriete Kompas Camping voor slechts € 19/nacht. Bestel ze nu!

Bekijk deze aanbieding

Smakelijk najaar!

Op zaterdag 29 september staat de Noordzeegarnaal centraal op de 'Dag van de Garnaal' in en rond de vismijn van Nieuwpoort! Hou je meer van oesters? Kom dan op 19-20 oktober naar de Oesterbeurs. Degusteer de oesters ter plekke of koop een portie take away! Niet zo wild van dit alles? Dan is het wildweekend in onze tavernes van 19 - 21 oktober misschien iets voor jou? Laat het smaken!

Contact Contact

Haachtsesteenweg 579 • Brussel, , 1031 • Belgium • Klik hier om uit te schrijven.