Faillissement voor Beate Uhse

10 maanden geleden


Text only:

‘Einde aan gelijk e-commerce speelveld VS’ |
Oktober koelt omzetgroei multichannelers
15 december 2017

Online versie
Faillissement voor Beate Uhse


[Nieuws]
Beate Uhse heeft vandaag in thuisland Duitsland faillissement aangevraagd voor zijn holding. Schuldeisers keurden de herfinanciëring van een lening van 30 miljoen euro af.
‘Einde aan gelijk e-commerce speelveld VS’


[Nieuws]
De Amerikaanse FCC heeft een eind gemaakt aan netneutraliteit. Providers hoeven sites niet meer gelijk te behandelen. ‘Desastreus voor e-commerce.’Time to cross the border!
[Advertorial]
Wist je dat er een integraal logistiek netwerk is,
gericht op de verzending en groei van de cross border-webshop? Schipholpost.com helpt je buiten Nederland te leveren en te groeien. Dat is mogelijk door centrale sortering en via direct transport gebruik te maken van locale verzendafspraken. Dat werkt zeker, direct en besparend voor internationale post- en pakketverzending.

Lees verder om internationaal te verzenden en te groeien


Oktober koelt omzetgroei multichannelers


[Nieuws]
Consumenten besteedden in oktober 15 procent meer in webwinkels. De groeicijfers voor oktober zijn daarmee dubbelcijferig, hetzij minder verhit dan die van deze zomer.Events

Branded Content Event | 1 februari 2018


Data Driven Commerce | 8 februari 2018


Shopping Awards | 8 maart 2018


Shopping Awards | 29 maart 2018
Optimaliseren bij kleine aantallen


[Tips]
Conversieoptimalisatie is meer dan alleen A/B-testen: ook bij lage bezoekersaantallen kun je meer rendement uit je website halen via data en psychologie.Whitepapers
De 17 beste manieren om je marketingprojecten te laten slagen
10 personalisatie tactieken
Reageren op de behoefte van de klant in real-time


Hoe de professionals wijn verkopen
[Advertorial]
Wijnvoordeel.nl geldt al jaren als een zeer vooruitstrevende speler op het gebied van online marketing. Afgelopen jaar consolideerden ze hun toppositie met een aantal opvallende nieuwe moves. Yellowgrape en Copernica zaten aan tafel. Lees hier het verslag van innovatie in actie.

Download hier het rapport


Voormalig Blokker-dochter zet internationaal in op e-commerce


[Nieuws]
Casa heeft in zeven landen een click-and-collect-service opgezet. De interieurketen, tot vorig jaar eigendom van Blokker Holding, opent een eigen distributiecentrum.Vacatures
Powered by Exenzo
Key accountmanager e-commerce (m/v) (36 uur p/wk) (Houten)Administratief medewerker events bij BBP media in Woerden (Woerden)Digital Marketing Specialist (Harderwijk)Monteur Technische Dienst E/Wtb regio Gelderland (Gelderland)E-Commerce Manager (Aalsmeer)Junior Medewerker Databeheer & Analyse (Houten)
Magazine
ABONNEMENT

Brenger komt zo


[Interview]Hoe data-driven is jouw marketingstrategie?
[Advertorial]
Het is belangrijk om te begrijpen hoe jouw analytics een bijdrage leveren aan jouw huidige succes en toekomstige vooruitgang. In deze whitepaper vind je handvatten waarmee je kunt inschatten hoe het is gesteld met de 'analytical maturity' van jouw afdeling. Op basis daarvan weet je welke stappen je moet nemen om een volgend niveau te bereiken.

Lees de whitepaper

Contact
Colofon
Privacy Statement
Abonneren
Adverteren
Volg ons
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Twinkle met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je hier je profiel aanpassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018