All-inclusive genieten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Wunderland Kalkar
Juni Aktion
 
Familieuitjes in Wunderland Kalkar
 
Wunderland Kalkar is de ideale plek voor een gezellig familieuitje met of zonder overnachting! All-inclusive genieten met lekker eten en een drankje op het terras, met je blote voeten relaxen in het zand van de beachbar of met het hele gezin een potje bowlen? Boek NU één van onze arrangementen!
Juni Special
 
Ontdek onze leukste arrangementen
Midweekarragement
 
Midweekarrangement:
1 nacht
Vanaf € 94,00 p.p
Nu boeken
Parkevent in juni

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is Super-Kernie met zijn vriendjes! Er komen tijdens deze zondag een hele hoop superhelden op bezoek in Kernie's Familiepark. De gasten kunnen zich verheugen op bekende heroes van film en televisie en kunnen op de foto met hun favoriete helden.

Superheldendag
    Superheldendag
  Datum: 26 juni
Mallorca Open Air Party

Kernie's Familiepark opent opnieuw zijn deuren voor jullie in de avonduren! Feest op 18 juni met ons mee voor een onvergetelijke Mallorca Open Air. Met een lekkere cocktail en temidden van talrijke attracties is het perfecte moment om heerlijk te luisteren naar de zomermuziek van DJ Domi en te genieten van het uitzicht van de Rijnoever Beachbar. Als het donker wordt, lichten alle attracties op en zorgen de vuurkorven in het park voor een heel bijzondere sfeer.

Kortom, wij hebben de perfecte formule om een tropische tijd te beleven. En als het buiten wat kouder wordt, gaat het feestje gewoon verder in de caféstraat!
Mallorca Open Air
Tickets Events
 
 
Volg ons
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Linkedin
 
Youtube
 
Website
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany