Vorsten nieuwsbrief 1
Vorsten

Column Justine

Feestdagen

Dit is alweer het laatste nummer dat in 2017 van de drukpersen rolt. Dit is alweer de laatste keer dat ik u dit jaar schrijf, mijn volgende schrijven zal in 2018 zijn. Op mijn bureau ligt het superdikke Jaarboek met zijn extra chique cover naar me te stralen. Wat hebben we een fantastisch hartelijke woorden ontvangen op deze bijzondere uitgave. Met heel veel plezier stuurden wij deze prachtige editie naar al onze abonnees. Het voelde alsof we een cadeau speciaal voor u maakten. Niet-abonnees kunnen het Jaarboek kopen in de winkel, want het is natuurlijk een ideaal cadeau voor de feestdagen. Dat geldt overigens ook voor onze kalender.

Vorsten

Medewerker Vorsten in nieuwe show

Conservator Paul Rem van Paleis Het Loo in Apeldoorn gaat zijn medewerking verlenen aan het nieuwe tv-programma Pronkstuk van Nederland. Hij zal als expert zijn visie geven op genomineerden en deze in (kunst)historisch perspectief plaatsen, zo maakte Het Loo dinsdag bekend.

Vorsten

William en Harry bij première van Star Wars

De Britse prinsen William en Harry verschenen dinsdag samen op de rode loper bij The Royal Albert Hall in Londen. De broers waren aanwezig voor de Europese première van Star Wars: The Last Jedi waar ze zelf een klein rolletje in spelen.

Abonneren?

Vorsten met Vichy

Profiteer nu van deze mooie aanbieding: Een jaar lang lekker lezen in combinatie met lekker smeren! 

Een jaar Vorsten voor €89 + gratis Vichy-pakket t.w.v. €105,85

 

Vorsten
Vorsten

Britse ridderorde voor J.K. Rowling

J.K. Rowling is dinsdag toegetreden tot de prestigieuze Orde van de Broeders van de Eer. De Britse schrijfster van de Harry Potter-reeks werd op Buckingham Palace door prins William benoemd tot Companion of Honour voor haar bijdrage aan de literatuur en filantropie.

Vorsten

Märtha Louise vraagt kerstman om vriend

De Noorse prinses Märtha Louise is op zoek naar een nieuwe vriend. Althans, die suggestie wekte ze dinsdag op haar Instagram-account. Daar plaatste ze vanaf 'Santa's Northpole Express' de weerslag van een kort gesprekje met de kerstman

Vorsten

DE NIEUWE VORSTEN IS VERSCHENEN!

 

- Koningspaar warm onthaald in de Cariben
- Great love story en Meghan zei Yes
- Filip en Mathilde houden van India
- Top 10 outfits 2017

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer