Het aftellen is nu echt begonnen. Over minder dan twee weken zijn we aan het genieten van twee heerlijke kerstdagen. In deze nieuwsbrief geven we je inspiratie voor kerstsoepen. Van een geroosterde bietensoep tot een heerlijke witlofsoep. Op LekkerMakkelijk.nl en in het december magazine vind je nog meer recepten voor kerstsoepen. Goed weekend!
Gek op bietjes? Maak tijdens de feestdagen dan deze bietensoep. Naast dat de kleur van de soep er prachtig uitziet, smaakt de soep erg lekker. De soep maak je af door te garneren met garnaaltjes, granaatappelpitjes en munt.
Ook lekker is deze witlofsoep. In slechts 15 minuutjes op tafel en een keer iets anders dan champignon-, pompoen- of broccolisoep. Serveer met sterretjes van wit brood. Deze maak je heel eenvoudig met een koekjessteker.
Smullen tijdens de feestdagen met de Meesterhand grillpan vol met heerlijke lekkernijen. Van kipspiesjes tot gehaktballetjes voor ieder wat wils. De hapjespan bevat ongeveer 60 stuks grill snacks en is te bestellen bij de Dagwinkel met Meesterhand afdeling. Wees er snel bij, want op = op!
Heerlijk als hoofdgerecht tijdens de feestdagen is deze zalm in bladerdeeg. Bak de spinazie met knoflook en een sjalotje. Voeg de room toe. Rol het bladerdeeg uit en leg hier de zalm met het spinaziemengsel op. Even de oven in en smullen maar!