Fietsen met korting bij Halfords!

halfords logo
Kinderfiets actie
Beste ,

Nederland zit massaal thuis en sportscholen blijven dicht. Hoe lekker is het om even een frisse neus te halen op je fiets? Met een nieuwe Cumberland fiets ontdek je de mooie natuur van Nederland. Bij Halfords krijg je tot wel €100,- korting op een Cumberland fiets. Lees snel verder om meer te weten te komen over het merk Cumberland en de verschillende aanbiedingen van al onze Cumberland fietsen

Cumberland
Halfords heeft een breed aanbod fietsen van verschillende merken waaronder Cumberland. Cumberland is het eigen merk van Halfords. Cumberland kenmerkt zichzelf met kwalitatieve onderdelen van topmerken zoals Shimano, Vredestein en AXA. Halfords wil met Cumberland betaalbare fietsen aanbieden die toch de beste kwaliteit hebben. Een ruime keuze uit verschillende modellen. Zo heb je de keuze uit een Cumberland transportfiets, hippe stadsfiets, trendy moederfiets of klassieke omafiets.

Kwaliteit waarborgen 
Elk Halfords filiaal heeft gespecialiseerd en opgeleid personeel die werkzaam zijn binnen de werkplaats van Halfords. Zo worden de fietsen altijd 100% afgemonteerd en kan jij meteen wegfietsen!

Binnen 6 weken kom je terug voor je eerste servicebeurt zodat de fiets grondig wordt nagekeken. Deze eerste servicebeurt is uiteraard gratis en kost normaliter €34,95. 

Maat
Moeite met het vinden van de juiste maat fiets die past bij jouw lengte? Bekijk dan eens de handige maattabel van Halfords. Hierdoor kom je gemakkelijk te weten welk soort fiets bij jou past! 
Cumberland Stadsfiets Brighton heren zwart/creme 54cm
Cumberland Transportfiets Coventry mat zwart heren 58cm
Cumberland Moederfiets Jersey Nexus 3 mat zwart 53cm
Cumberland Moederfiets Jersey Nexus 7 licht blauw 53cm
Cumberland Stadsfiets Plymouth dames zilver 53cm
Cumberland Transportfiets Portsmouth Dames mat zand 53cm
Cumberland Stadsfiets Brighton dames zwart/bruin 53cm
Cumberland Stadsfiets Highline City Nexus 7 Heren mat titaan 54cm
Cumberland Transportfiets Coventry mat titanium dames 57cm
Cumberland Omafiets York Opaal Groen Dames 54cm

Super voordelige keuze

Trendy Stadsfiets City bike Dames 26 inch
Trendy Stadsfiets City bike Dames 26 inch Deluxe
Bekijk hier de gehele collectie van Cumberland
Halfords B.V. © 2020 - Palladiostraat 37 3066 AH Rotterdam