Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Fietsspecial: de mooiste fietstrips in Nederland
en net over de grens
Tips van de redactie
 

Ontdek het Limburgse Heuvelland met deze 3-daagse E-bike aanbieding

3 Dagen genieten in en rondom Valkenburg! Nederlands populairste plekje als het gaat om ontspanning, plezier en natuur! Nu te boeken met een heerlijk dagje e-biken om zo het prachtige Heuvelland relaxt te verkennen op de fiets!
Boek hier deze leuke fietstrip!

 

Wie betaalt de Veerman? Super Fietsaanbieding door het land van Maas en Waal

Ga op 3-daagse fietsontdekkingstocht door het land van Maas en Waal. Geniet van de prachtige natuur en ontdek ook één van de bekendste inwoner van Tiel: Flipje in het Flipje museum (toegangskaart is inbegrepen). Verblijf in een sfeervol hotel aan het water.
Meer over deze aanbieding vindt u hier!

3 daags Fietsarrangement in het Sauerland - op basis van halfvolpension!

Kom 3 dagen naar Bad Fredeburg in Sauerland waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. De paden beginnen naast het hotel en zijn verschillend in kilometers en moeilijkheids-graad. U heeft dus een uitstekende uitvalsbasis voor mooie fietstochten. Uw verblijf is op basis van halfpension dus inclusief ontbijt en diner.
Boek hier deze Super aanbieding: € 95 p.p.

 

Happen, Stappen en Trappen met een 3-daags Vorstelijk Verblijf

Op het eiland Tholen en de Brabantse Wal kunt u heerlijk happen, stappen en trappen. Dit prachtige en zeer stijlvolle hotel is de ideale uitvalsbasis voor uw dagje fietsen of wandelen en lekker een hapje eten onderweg. Beleef Zeeland op een fantastische manier en boek dit super leuke programma.
Genieten in een stijlvol hotel?

Fietsen op de Veluwe of liever aan de kust?
 

Heerlijk fietsen op de Veluwe met deze betaalbare 3 daagse fietsaanbiedingen

Snuif de heerlijke geuren op en geniet van de bijzondere natuur tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht over de Veluwe! Verken de omgeving van het hotel, wandel naar Kasteel Staverden of fiets door de Kroondomeinen naar Paleis het Loo. De Veluwe biedt zoveel mogelijkheden om lekker een paar dagen te genieten!
Boek en ontdek dit prachtige stukje Nederland op de fiets

 

3-daags Fietsweekend aan Zee - Ontdek de duinen in Egmond

Het fraaie duingebied van Egmond is uitermate geschikt voor schitterende fietstochten en nodigt uit om heerlijk een weekend of zo een paar dagen lekker te komen genieten. Fietslief-hebbers en strandliefhebbers opgelet, dit is dus dubbel genieten voor een mooie prijs. Boek vandaag nog deze fietsaanbieding en kom genieten in Egmond aan Zee.
Dubbel genieten met deze Fiets en Strand aanbieding!

Afmelden

http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/iXb8AhjqDjdGuEUIRGIeaUSEUQANT2BJWA5AmWrY/