Lieve volger van House of Animals,
 
Met dit schrijven wil ik je graag persoonlijk een fijn en diervriendelijk 2022 toewensen en je bedanken voor je steun. Of jij nu onze berichten volgt, deelt, petities ondertekent of ons financieel steunt, het is dankzij mensen als jij dat wij in staat zijn om op te komen voor dieren in nood.
 
En dat doen we fanatiek. Dit jaar richtten we onze pijlen onder andere opillegale puppyhandelaren, die hun moederhonden gevangen houden in smerige schuren zonder daglicht. Vaak tot de dood erop volgt. De beelden van kratten vol zieke en getraumatiseerde hondjes onderweg vanuit Oost-Europa naar Nederland gaven mij nachtmerries.


 Slachtoffer uit de broodfokhandel, verkocht op Marktplaats.
 
Maar, dankzij ons forensisch onderzoek zijn inmiddels drie grote broodfokbedrijven gesloten! Ook de grootste omstreden handelaar “De Meiboom” uit Diessen moet dankzij ons zijn deuren sluiten. Onze aangifte tegen Marktplaats wegens medeplichtigheid aan illegale hondenhandel en dierenmishandeling is in behandeling en er loopt een strafrechtelijk onderzoek naar zeven corrupte dierenartsen, waarvan er al twee op non-actief zijn gesteld.

 
Lege manden-actie tegen Marktplaats voor de ingang van het hoofdkantoor en billboard campagne.
 
De 1e successen zijn geboekt en in 2022 pakken we door. Er lopen nieuwe (undercover) onderzoeken naar ernstig dierenleed in de vee-industrie, we doen dagelijks verslag van dierennieuws op AnimalsToday.nl en … we zitten midden in de opnames voor een documentaire over Sam, een moedervarken gered uit de vee-industrie. Toen ik haar voor het eerst ontmoette, heb ik gehuild. Ik kon niet meer stoppen en dat is eigenlijk niets voor mij.
 
Als je de 1e scene van onze film ziet, zul je begrijpen waarom. Voorzichtig stapt Sam uit een trailer waarna, zo had ik me voorgesteld, ze via een rode loper van stro naar haar nieuwe verblijf zou stappen. Maar Sam bleef op de laadklep staan. De angst verstijfde haar en het totale gebrek aan spieropbouw deed haar wankelen. Buitenlucht kent ze niet en ook stro is nieuw. Haar hoeven zien eruit als klompjes. Haar oogwit is bloeddoorlopen van de ammoniaklucht waarin ze leefde.

Onze camera volgt haar als ze haar biggetjes krijgt. Sam baarde al 240 biggen maar mag nu voor de 1e en laatste keer écht voor haar nakomelingen zorgenécht voor haar nakomelingen zorgen. Hoe dit uitpakt weet ik zelf nog niet. Maar dat de 13 miljoen varkens die in Nederland achter gesloten staldeuren leven in haar een ambassadeur gaan vinden, staat buiten kijf. De meeste mensen hebben geen idee wat voor dieren varkens eigenlijk zijn. En dat terwijl een varken het denkniveau heeft van een kind van 3!


 
Als je het kunt missen, dan zou het fantastisch zijn als je House of Animals zou willen steunen met een donatie. De doneerknop verwijst naar de opties, waarbij eenvast donateursschap dit keer beloond wordt met een bijzonder cadeautje ter ere van ons 10-jarig bestaan

 
Ja, ik steun House of Animals
Warme groeten,

Karen Soeters
Oprichter House of Animals






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Animals Today · Amsterdamsestraatweg 67 · Utrecht, 3513 AB · Netherlands