Fijne feestdagen lezer! Zien wij je in het nieuwe jaar?

5 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Nog maar één week en dan is het alweer kerst! Hopelijk kunnen wij je inspireren en wordt het nog feestelijker met een van onze recepten. Bijvoorbeeld dit heerlijke risotto-gerecht; geweldig bij het kerstdiner!
Natuurlijk zitten wij, ondanks hevige allergieklachten, niet stil en zijn wij druk met de voorbereidingen van de AllergieBeurs. Wil jij hier ook naar toe? Je krijgt van ons een kaartje! 

Lees snel verder!

Allergie bij Allergieplatform

Ik lichtte al een tipje van de sluier op... Ook wij worden niet gespaard van allergie. Het klinkt ironisch maar we hebben behoorlijk last van allergie bij AllergiePlatform.
Wegens wat maagklachten kreeg Marloes een medicijn van de dokter voorgeschreven en binnen een mum van tijd was zij rood, vlekkerig, opgezet, vormde er blaren en is zij tot op heden heel erg vermoeid. Dit had zij nooit eerder ervaren en zo zie je maar; een allergie kan zich plotseling en hevig manifesteren. Wij hopen dat ze snel weer op de been is!

AllergieBeurs 2019

Van donderdag 7 t/m zondag 10 februari 2019 organiseren wij weer de AllergieBeurs. Wij staan zijn hier 4 dagen aanwezig om jullie kennis te laten maken met AllergiePlatform en ons doel; het leven met allergie makkelijker te maken. Tevens hebben wij alle dagen meerdere lezingen door specialisten over diverse overgevoeligheden.

Wil jij ons ontmoeten? We zouden het heel leuk vinden je op de beurs te zien en daarom krijg je van ons een gratis kaartje! Dit kaartje is tevens entree voor de Gezondheidsbeurs.

Gratis ticket Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019