Wind River
 
Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI agente (Elisabeth Olson) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden.
 
Lees Meer
 
 
 
Elvis & Nixon
 
De humoristische film brengt het nooit eerder vertelde maar waargebeurde verhaal over de ontmoeting tussen Elvis Presley en president Richard Nixon, die leidde tot de meest opgevraagde foto uit de Amerikaanse archieven.
 
Lees Meer
 
 
 
 

 

You Were Never Really Here

ingel
Joe (Joaquin Phoenix) is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat.
In dienst van een privédetective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen.
 
Lees Meer
 
 
 
 
Carice speelt een gevaarlijk spel 
 
Domino
 
Christian gaat op zoek naar gerechtigheid voor de moord op zijn partner. Christian krijgt hierbij hulp van Alex, zijn collega en tevens de ex-minnares van zijn partner. Zij spelen een onbewust kat-en-muis-spel met de dubieuze CIA-agent Joe.
 
 
 
leder familie heeft een geheim
 
After the Wedding
 
Isabel is een vrouw die een weeshuis in Calcutta runt en een mysterieuze donatie krijgt van iemand uit de Verenigde Staten. Ze reist vervolgens naar Amerika om
deze multimiljonair, Theresa genaamd, te ontmoeten.
 
 
En nog veel meer...
    
The Death of Stalin Backcountry The Florida Project
 
 
 
Dit informatiebericht heb je ontvangen omdat je abonnee bent van Film1. Als je dergelijke e-mails niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om je uit te schrijven voor e-mails. Beantwoord deze e-mail niet, want we kunnen je geen antwoord sturen vanaf dit e-mailadres. Als je hulp nodig hebt of contact met ons wilt opnemen, ga dan naar ons contactpagina. Bekijk deze e-mail online.

Dit bericht is per e-mail verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com door Film1. Voor het gebruik van de Film1 -service en -website gelden de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. Film1 B.V.
 
Film1 op FacebookFilm1 op TwitterFilm1 op YouTubeFilm1 op Instagram