|
|
|
Rutger bakt Perenplaatcake met ricotta en hazelnoten | Peren worden in cakes veel minder gebruikt dan appels. Zonde eigenlijk, want een goede perencake is minstens zo lekker als een appelcake. De ricotta in dit recept geeft de cake een heerlijk zachte structuur, terwijl de hazelnoten juist weer voor een knapperige touch zorgen. | |
|
|
|
|
|
Speciaal voor het Hemelvaartweekend De lekkerste gerechten voor een grote groep | Mobiliseer de hele straat voor een feest of nodig je vrienden uit voor een gezellig vriendendiner. Iedereen is welkom! Elke reden om deze 6 heerlijke party-gerechten te maken telt. Zet een grote kom artisjokken-kaasdip op tafel of pak uit met een hele zalm uit de oven. Gegarandeerd genieten! | |
|
|
|
|
Advertorial | | Het smaakt goed en doet een mens goed | Van de Dachstein-gletsjer tot de glooiende wijngaarden in het zuiden, de Steiermark is een vakantiebestemming voor jong en oud. Tel daarbij op de ontelbare wandel- en fietsroutes, de fijne vakantie-accommodaties, culinaire berg- en almhutten, en die beroemde Oostenrijkse gemütlichkeit, en je keus voor een onvergetelijke vakantie is zó gemaakt, toch? | |
|
|
|
delicious.academy Rutger bakt sloffen In de live masterclass Rutger bakt sloffen op 28 juni laat Rutger van den Broek je zien hoe je eindeloos kunt variëren met deze bekende klassieker. Hij leert je perfecte sloffendeeg te maken, welke vullingen je mee kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. Met een slof raak je nooit uitgebakken! Je ontvangt niet alleen toegang tot de live masterclass, maar ook een terugkijkvideo én alle recepten en tips die Rutger tijdens de masterclass bespreekt. | |
|
|
|
|
|
Chocolade + room Het Franse woord voor sukkel | In bonbons, over een taart of een bol ijs: ganache is die decadente chocoladecrème die onmisbaar is als je van bakken en zoetigheid houdt. In dit artikel geven we je tips & tricks om de crème zelf te maken (helemaal niet moeilijk), en helpen we je op weg met ganache-ideeën en recepten. | |
|
|
|
|
|
Knallende smaken! Parelcouscoussalade met asperges & feta-harissadressing | Precies waar je zin in hebt als het kwik stijgt, deze parelcouscoussalade met heerlijke Midden-Oosterse smaken en veel groenten. Geloof ons als we zeggen dat je een beetje extra wil maken voor de volgende dag, want na een dag zijn de smaken nóg beter ingetrokken. Een lekkere meeneemlunch om buiten in de zon op te eten. Dubbel genieten! | |
|
|
|
|
|
Op naar het Midden-Oosten Filopastei met pittig gehakt & feta | Je hebt geen vliegticket nodig om in een andere wereld te belanden. Voorzie je voorraadkast van smaakmakers uit alle windstreken, en je bent er zo! Met Midden-Oosterse ingrediënten als baharat, za’atar en toum (Libanese knoflooksaus) voeg je in no time heel veel smaak toe, waardoor je je even ver weg en toch dichtbij waant. Ga los met pittig gevuld filodeeg. | |
|
|
|
|
|
Smaakbommetjes! 22x umami-koken met gedroogde paddenstoelen | Niets zo lekker als een geheime truc achter de hand hebben. Zo’n simpele short cut, waarmee je gerechten in een handomdraai een intensere smaak geeft. De favoriete truc van zo’n beetje ieder redactielid van delicious. magazine? Gedroogde paddenstoelen! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|