Flexmarkt
Online versie
FlexEvent trekt ruim 60 uitzendondernemers
Het Flexmarkt-evenement werd gisteren ruw verstoord door actievoerders van FNV. Maar de uitzendondernemers kregen waarvoor zijn kwamen, namelijk inspiratie over de toekomst van flex.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Sturing geven aan de wendbare organisatie
Een transformatie naar een agile organisatie betekent dat u met uw HR-inrichting aan de slag moet gaan. Wat betekent agile werken voor uw organisatie en uw medewerkers? En hoe richt u de HR-instrumenten zoals beoordelen, belonen, werving, selectie en talentmanagement hierop in?
AVG voor uitzendbureaus, dit moet je weten!
De AVG is juist voor uitzendbureaus belangrijk. In dit artikel van Paytra staat wat je als flexondernemer moet doen om AVG-compliant te zijn.
Lees verder >
(advertorial)
alt
HR Festival – Employee Experience
Gelukkige mensen werken harder, beter, ze zijn creatiever, en ze zijn minder vaak ziek. Maar hoe richten we een organisatie in zodat mensen inderdaad gelukkiger worden? Kom naar het HR-Festival en ga aan de slag met Employee Experience!
Vraag personeel distributie 80% gestegen
De vraag naar medewerkers voor distributiecentra steeg de afgelopen twee jaar met ruim 80%. In Noord-Brabant de meeste vraag naar medewerkers in distributiecentra.
Lees verder >
UWV: flinke groei in vacatures bouw
De vraag naar werknemers in de bouwsector stijgt dit jaar verder. De grootste oorzaak is de aantrekkende economie, waardoor de huizenmarkt in de lift zit en er meer woningen bij moeten komen.
Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright