Komt deze e-mail niet goed over?
U kunt hem altijd in uw browser zien.
Geachte ,

Vastgoedvergelijker.nl presenteert iedere maand HET FONDS VAN DE MAAND. Iedere maand wordt een ander fonds geselecteerd en worden er vragen gesteld aan de fondsaanbieder. Deze maand B&S Vastgoed XX CV  van Van Boom & Slettenhaar.

 
 
Naam Fonds:
 
B&S Vastgoed XX CV
Participatiebedrag:
€ 10.000
Rendementsprognose:
5,5% gemiddeld per jaar direct rendement (exploitatierendement)
Regio:
Nederland
Soort vastgoed:
Supermarkt
Aanbieder:
Van Boom & Slettenhaar Fondsmanagement BV


Zes vragen aan Erik Slettenhaar, directeur van Van Boom & Slettenhaar.
 
Waar kennen beleggers Van Boom & Slettenhaar van?
B&S bestaat al zeventien jaar en heeft eind 2007 (dus voor de crisis) twaalf fondsen verkocht. B&S heeft altijd gewerkt op basis van een Wft-vergunning met door de AFM goedgekeurd prospectus. Daarnaast is B&S lid van de brancheorganisatie en is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. B&S is gespecialiseerd in Nederlands commercieel onroerend goed.
 
Het nieuwste fonds is een supermarkt in Geldermalsen. Waarom een supermarkt en deze locatie?
De verwachting is dat goede lokale supermarkten met deze omvang toekomstbestendig zijn. Het betreft een verhuizing van een bestaande Coop naar een nieuwe locatie met een tienjarige overeenkomst.
Geldermalsen is een plaats met een ruime regionale functie. In het prospectus is een uitgebreide winkelstudie opgenomen.
 
Wie zijn de huurders?
Oplevering staat gepland voor januari 2017. Ruim 1.700 m2 wordt gehuurd door Coop met een garantie van de moedermaatschappij. Voor de vier dagwinkels van totaal 196 m2 geldt een huurgarantie van vijf jaar.
 
Er is geen hypothecaire financiering in het fonds maar alleen eigen vermogen van participanten. Waarom hebben jullie hier voor gekozen?
Om het risico van de CV zo laag mogelijk te houden, wordt de CV alleen gefinancierd met eigen vermogen. Als het onverhoopt tegenzit dan zal een financier vragen om hogere rente en meer aflossing of gedwongen verkoop. Bij leegstand van de supermarkt kunnen we zelfs met de huur van de vier dagwinkels de vaste lasten voldoen. Deze constructie geeft meer ruimte voor zelfstandige visie in de toekomst.
 
Wat is het verwachte rendement?
Het gemiddelde direct rendement (exploitatierendement) bedraagt 5,5%. Het eerste jaar kan 5,0% uitgekeerd worden.
 
Hoe kan ik deelnemen?
Inmiddels is de inschrijving gestart. Op www.vastgoedvergelijker.nl en www.vanboomslettenhaar.nl kunt u alle informatie en deelnameformulieren aanvragen. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Nick Blom
Directeur Vastgoedvergelijker.nl
 
*) Genoemde kengetallen zijn prognoses. Hierop kunnen afwijkingen ontstaan. De waarde van de beleggingen kan zowel stijgen als dalen, en beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Vermelde rendementen betreffen alle prognoses.
 
Gelet op de aard van haar activiteiten is Vastgoedvergelijker B.V. niet vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat Vastgoedvergelijker BV niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. De fonds samenvatting bevatten geen advies om deel te nemen in het betreffende fonds. Voor advies wordt u verwezen naar uw beleggingsadviseur. Vastgoedvergelijker Bv adviseert u altijd het prospectus te raadplegen.
 

Copyright © 2016 Vastgoedvergelijker B.V.
U heeft zich ingeschreven op de Vastgoedvergelijker.nl website voor de nieuwsbrief en het maandelijks gratis E-magazine over vastgoed beleggen.