|
|
|
Maak 'm dit weekend nog Marokkaanse wortelsoep met kruidige couscous | Januari-blues bestrijd je heel effectief met deze verrukkelijke wortelsoep! Je maakt de soep af met verse kruiden en vegan yoghurt voor een fris accent. | |
|
|
|
|
|
Stap voor stap Georgische dumplings Vegetarische khinkali van Vic | Victor de Launay deelt in Vic’s kitchen stories zijn culinaire hersenspinsels en projecten. Van cider maken tot een BBQ bouwen. Soms met een recept, soms alleen het proces en vooral een kijkje in zijn keuken. In het nieuwste nummer van delicious. maakt hij khinkali, dumplings uit Georgië. | |
|
|
|
|
2023 wordt delicious. Back to normal! We kijken vooruit naar het nieuwe jaar. In januari gaan we weer even back to normal. Er is stevige wortelsoep met kruidige couscous én lekker veel pit van harissa, perfect voor koude dagen. Er zijn muffins, er is pasta, en meer, véél meer. We wensen je heel veel kookplezier! Het januarinummer is nu overal te koop of bestel je easy via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
Met vanille en kaneel Italiaanse ricottataart | Zo Italiaans: romige ricottavulling, omsloten door bros deeg. Italiaanse desserts blijven onovertroffen. | |
|
|
|
|
Tip voor januari: Elke dag eet je delicious. Het weekend is zó om en omdat de week dan nog 5 dagen heeft, is het belangrijk om juist die dagen ook zo lekker mogelijk te koken en eten. Easy, gezond én delicious….dat wil je! Alleen al de vispasteitjes op de cover laten je het water in de mond lopen. De special edition ELKE DAG is vanaf woensdag 10 januari overal te koop of bestel je nú al via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
delicious. academy Basiscursus 'desembrood bakken' | Is jouw goede voornemen om zelf iedere week vers brood te bakken? Dan is deze cursus alles wat je nodig hebt om van start te gaan. We leren je hoe je van A tot Z de lekkerste zuurdesembroden bakt. Van het voordeeg tot de autolyse-fase en alles daartussenin. | |
|
|
|
|
|
Ottolenghi's Spinazierol met taleggio | Prediken voor de groentekerk. Dat kan Yotam Ottolenghi als de beste. Deze spinazierol met taleggio komt uit zijn boek Plenty More, een gouwe ouwe die heerlijk hartig smaakt dankzij de zongedroogde tomaatjes en de zilte pecorino. | |
|
|
|
|
|
Lobster uit het lab en meer Had jij deze food trends zien aankomen? | Wat zijn de boeiendste food trends voor 2023? In het blad sprak Delilah Warcup met Mariëlle Bordewijk – food designer en oprichter van Food By Design – om samen kort vooruit te blikken op de culi-ontwikkelingen in 2023. Wij doen daar een schepje bovenop. Dit zijn de voorspellingen van de online redactie. | |
|
|
|
|
|
Herontdek je favo bladgroen 23 boerenkool recepten die nooit vervelen | Het blad in al haar gedaantes: van smoothie tot pesto, en van knapperig chipje tot klassieke boerenkool recepten. Met een bos diepgroene koolbladeren kun je alle kanten op, óók in 2023 (kale, we houden nog steeds van je). | |
|
|
|
|
|
|
|