Successen van zwarte gemeenschap worden gevierd in FunX Black Achievement Special
FunX.nl - The Sound Of The City
De successen van de zwarte gemeenschap worden gevierd in de FunX Black Achievement Special
In oktober viert de zwarte gemeenschap in Nederland haar kwaliteiten, talenten en successen. En dat is a big thing! Daarom is er aanstaande zondag van 15.00-19.00 uur een FunX Black Achievement Special waarin verschillende black achievers te gast zijn.
Nagaina ontmoet FunX-held die vliegticket cadeau gaf
Jeroen Yousfi belde afgelopen zomer naar Morad & Shay, omdat hij FunX-luisteraar Nagaina graag finaniceel wilde helpen om haar familiegraf op Curaçao te kunnen bezoeken. Ze ontmoetten elkaar deze week voor het eerst in levenden lijve.
FunX Presents '8': Tour Ronnie Flex & Deuxperience
Ronnie Flex en zijn band Deuxperience gaan in het voorjaar op tournee door Nederland! Ronnie en de band reizen in maart en april van 2019 langs verschillende steden in Nederland.
Video: Ouassima kijkt in de telefoon van Woenzelaar
Woenzelaar heeft - naar eigen zeggen - niks te verbergen. Mooi, want Ouassima gaat zijn telefoon eens even flink doorspitten. Ze ontdekt dat hij een echte snelheidsduivel is en dat hij veel love krijgt via DM's op Instagram.
Bijzonder: Ethiopië benoemt eerste vrouwelijke president
De 68-jarige Sahle-Work Zewde is uitgeroepen tot de eerste Ethiopische president. En dat is heel bijzonder, want ze is op dit moment het enige vrouwelijke staatshoofd in Afrika.  
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat