Op 8 mei worden de FunX Music Awards weer uitgereikt in Paradiso en jij kan er bij zijn!
FunX.nl - The Sound Of The City
Stemmen voor FMA's
STEMMEN: De genomineerden zijn bekend! Stem nu op jouw favoriete artiest voor de FunX Music Awards 2018
Vanaf nu zijn de stembussen voor de FunX Music Awards 2018 geopend. Breng je stem uit op je favoriete artiesten en maak kans op kaartjes voor de dikste urban awardshow.
Harvey Don
Harvey Don & Raymanbeats los op FMA nominees
Wie maken dit jaar kans op de award voor Artist Of The Year? Speciaal voor FunX namen Britse YouTubers Harvey Don & Raymanbeats een FMA special op, waarin ze de genomineerden bekendmaakten.
FMA publiek
De eerste namen uit de FMA line-up zijn bekend! 
Op 8 mei barst de bom in de Amsterdamse Paradiso en worden dé urban muziekprijzen van Nederland uitgedeeld. Tijdens de awardshow word jij warm gehouden door optredens van de heetste artiesten.
Eminem_50_Cent
Eminem haalt 50 Cent & Dr. Dre on stage bij Coachella
Eminem was de headliner die het Coachella-weekend mocht afsluiten. De rapper uit Detroit ging all out en bracht 50 Cent & Dr. Dre mee het podium op. Check hoe de zij klassiekers als Forgot About Dre en In Da Club terugbrachten. 
Eva It Takes Two
KIJKTIP: FunX-DJ Eva scoort een tien bij It Takes Two
Eva 'Dream Girl' Cleven flikte het afgelopen zaterdag weer om een spetterend optreden neer te zetten in It Takes Two. Samen met coach Romy Monteiro zong ze One Night Only in een meeslepend duet. Check hier de show van de twee.
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat