Dit is waarom mensen hun Instagramprofielfoto op blauw zetten
FunX Music Awards gemist? Bekijk de hele show terug!
De FunX Music Awards zijn weer uitgereikt! In een bomvol Paradiso gaven onder anderen Bizzey, Poke, Yung Felix, Maan en Kris Kross Amsterdam een dikke show weg en natuurlijk werden de winnaars van de felbegeerde awards op het podium geroepen. Was je er niet bij? Of wil je gewoon nog even nagenieten? Bekijk dan de volledige awardshow terug!
Dit is waarom mensen hun Instagramfoto op blauw zetten
Het is vast niet aan je voorbijgegaan: de blauwe profielfoto's op Instagram. Het heeft alles te maken met de vreselijke situatie in Sudan. Daar is momenteel sprake van veel geweld, verkrachting, onderdrukking en executies, maar de media-aandacht is - tot frustratie van velen - tot dusver beperkt.
Boef en Dopebwoy droppen zomertune GUAP
Boef en Dopebwoy hebben geen tijd voor liefde! Althans, dat is wat ze roepen in hun nieuwe track GUAP, geproduceerd door Jack $hirak. De mannen hebben ook een zomerse clip bij het nummer uitgebracht en daar vliegen de bikini's, dure auto's en dollar bills uiteraard in het rond.
Leandro Fernandes wilde stoppen met voetballen
Inmiddels is Juventus-speler Leandro Fernandes een groot veelbelovend talent, maar zijn voetbalcarrière verliep niet altijd even soepel. Toen hij in eerste instantie afgewezen werd bij NEC, wilde hij er zelfs mee stoppen. "Ze zeiden dat ik de trots van de buurt moest worden."
Dit gebeurde er backstage bij de FunX Music Awards
Défano en Zoë waren backstage aanwezig bij de FunX Music Awards en spraken daar de artiesten op de paarse loper. Ook Artist of the Year-winnaars Famke Louise en Bizzey kwamen aan het woord. Bizzey was onder de indruk: "Ik ben vaak supercomfy, maar deze zag ik niet aankomen!"
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat