| | Sligro: Omzet herstelt De omzet van Sligro over het eerste halfjaar 2022 bedroeg € 1.129 miljoen, een toename van 43,3% ten opzichte van dezelfde periode in 2021 (Q2: toename van 43,7%). De Ebitda van de Groep nam toe […] Lees verder |
|
|
|
| | Julie-Mar Brok behaalt als eerste de titel SVH Gezel Wijnmeester Dinsdag 12 juli vond de diploma-uitreiking plaats van de eerste SVH Gezel Wijnmeester van Nederland. Julie-Mar ontving haar diploma uit handen van SVH Wijnmeester en Meestergastvrouw Thérèse Boer […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Nederland heeft een nieuwe kampioen biersommelier Hij is 32 jaar, komt uit Nijmegen en zijn naam is Hubert Hecker. Na een competitie bestaande uit in totaal vijf onderdelen kwam hij in Everdingen als winnaar uit de bus van het tweede Nederlands […] Lees verder |
|
|
|
| | Nocto haalt half miljoen op voor uitbreiding; gaat deze maand naar Den Haag Nocto heeft recentelijk een half miljoen euro aan financiering binnengehaald om het horeca social media platform te perfectioneren, het team te laten groeien en om deze zomer na Rotterdam verder uit […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinsterren. Drie Michelinsterren Inter Scaldes, Kruiningen De […] Lees verder |
|
|
|
| | Sergio Herman opent derde zaak in Antwerpen Sergio Herman opent zijn derde zaak in Antwerpen. De Nederlandse sterrenchef gaat het concept van zijn restaurant Blueness, gelegen in het Nederlandse Cadzand-Bad, ook openen in de Belgische […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|