|
|
|
Gasthoofdredacteur Joris Bijdendijk deelt zijn favo soepen Romige pindasoep met kokosmelk en kip | Nodig iedereen uit en deel een pan soep. Zoals deze pindasoep van Joris & Sam. De kip pekelen vraagt wat tijd maar verder is deze soep eenvoudig en te lekker met pindakaas, kouseband, sambal, kokosmelk en ketjap. | |
|
|
|
|
|
Van salades tot cake Courgette: de ultieme lijst als je inspiratie zoekt voor een bijpassend gerecht | Courgette is vaak een ‘go to’ groente en wij begrijpen wel waarom. Zó smaakvol én veelzijdig. Keuzestress? Wij helpen een handje met deze 37 verrukkelijke gerechten met courgette in de hoofdrol. | |
|
|
|
|
Advertorial | | 100% biologisch en puur groentesap | Onze sapjes worden bereid met de slowjuicer en direct ingevroren in de shockvriezer. Hierdoor worden vitamines en mineralen optimaal bewaard. Een Sapje bevat 400 gram groente en vormt een gezonde aanvulling op je voeding. Ook te bestellen als detoxkuur. 40% korting op Sapje met code deli40 | |
|
|
|
Nu te koop! Joris Bijdendijk is gasthoofdredacteur Niemand minder dan chef Joris Bijdendijk (RIJKS) is in september gasthoofdredacteur van delicious. En daarin krijg je alle facetten van hem te zien: Joris als kok, als familieman en Joris met een missie. Je ontdekt zijn signatuurrecepten van RIJKS, maar ook zijn favoriete ontbijtrecepten voor zondagochtend thuis met zijn gezin. Hij deelt zijn tips en tricks en zijn favoriete adressen in binnen- en buitenland. Hij deelt zijn passie, zijn verhaal… Dit extra dikke bewaarnummer is nú overal te koop! Of bestel jouw delicious. en krijg 'm (binnen Nederland) zonder verzendkosten thuisgestuurd! | |
|
|
|
|
|
Om je vingers bij af te likken Krabcurry met kokosrijst | Kook de krab met z'n schaal mee in de curry voor extra smaak. In het nieuwe nummer van delicious. deelt topchef Joris Bijdendijk zijn krabcurry recept met nigellazaad, slagroom en flink veel gember. | |
|
|
|
|
|
Rutger bakt Rhum savarin met tropisch fruit | Onze artdirector wilde heel graag het recept voor een grote met rumsiroop doordrenkte savarin. Op Saint-Martin, het Franse deel van het eiland Sint Maarten at zij de lekkerste savarin ooit bij Villa Hibiscus. Rutger ging aan de slag met haar verzoek, en we kunnen je volmondig vertellen: het resultaat is overheerlijk! | |
|
|
|
|
|
Hint: het is zoet en bevat bloem Dit waren de populairste recepten op Instagram | Welke recepten vielen erg in de smaak op ons Instagram-account? Wat wil je absoluut niet gemist hebben? We sommen het even voor je op. Dit waren de populairste recepten op Instagram in augustus 2023. | |
|
|
|
|
|
delicious. academy Masterclass: Rutger bakt koekjes | De lekkerste koekjes leren bakken door bakkoning Rutger v/d Broek? Schrijf je dan nu in voor deze online masterclass op 26 september. Rutger gaat aan de slag met 3 soorten deeg: zetdeeg, wrijfdeeg & roerdeeg. Hiermee krijg je steeds weer een ander zelfgemaakt koekje. | |
|
|
|
|
|
Zet vaker vette vis op tafel! 24 gezonde visrecepten | We mogen best wat vaker vette vis eten volgens de Hartstichting en het Voedingscentrum. Zij adviseren om zeker 1 keer per week een visje te bakken, grillen of van de staart te happen. Waarom juist vette vis zo gezond is? | |
|
|
|
|
|
|
|