Geef input voor een nieuw leerplatform
SBCM gaat aan de slag met de vernieuwing van de WERK-portal.nl. Dit is een online platform met gratis leerprogramma´s die de basis- en werknemersvaardigheden versterken. Maakt jouw organisatie gebruik van de programma´s van WERK-portal of het platform zelf? Deel jouw ervaring en laat ons weten waar een goede, online leeromgeving volgens jou aan moet voldoen. Vul de vragenlijst in of lees meer.
   
 
 
 
 
Het IOP: wat doet SBCM ermee? – blog 2
Dit jaar is het individueel ontwikkelingsplan (IOP), ook wel ontwikkelgesprek of het goede gesprek genoemd, uitgeroepen tot speerpunt van SBCM. Het is dé sleutel tot gezond en plezierig werken. Wat houdt IOP in en wat doet SBCM hiermee? In deze blog vertellen we je meer over de proeftuinen die opgezet zijn. Deze zeven proeftuinen helpen ons om samen met de branche en werknemers praktische handvatten te ontwikkelen om het IOP makkelijker en leuker te maken. Lees de blog.
 
 
 
 
   
Kom op 28 maart naar de training ´De waarde van functiecreatie voor de werkgever´
Wil jij als professional inclusief werken stimuleren? Ben je werkzaam bij een sociaal ontwikkelbedrijf, gemeente of UWV? Voer je klantgesprekken over de mogelijkheden van functiecreatie? Dan is de training ´De waarde van functiecreatie voor de werkgever´ echt iets voor jou! Na deze training ben je beter toegerust om werkgevers te adviseren, heb je inzicht in het model van kosten en baten en ken je de voorbeelden van hoe branches omgaan met inclusief werken. Meld je aan.
   
 
 
 
 
   
Welke nieuwe kansen voor passend werk biedt online platformwerk voor mensen met een beperking? En hoe verzilver je die kansen op een goede manier? Bruno Fermin (fondsmanager SBCM) en Luc Dorenbosch (programma manager NSvP) hebben daarover een artikel geschreven in het Sociaal Bestek. De basis voor dit artikel werd gevormd door de challenge inclusief platformwerk van SBCM en NSvP. Lees meer over de kansen van platformwerk.
   
 
 
 
 
Agenda
 
 
Nieuwsbrief delen: Twitter Facebook LinkedIn
Postadres
Postbus 556
2501 CN Den Haag
Bezoekadres
Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 376 58 47
info.sbcm@caop.nl
www.sbcm.nl
Afmelden | Gegevens wijzigen | Doorsturen