Nieuws en aanbiedingen van HOBO hifi. Kwaliteit gegarandeerd!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

5 echte winkels - 5 Jaar garantie - Advies aan huis - 60 Dagen omruilgarantie 

Bekijk online

Hobo Wifi

Geef kleur aan jouw muziek!

Alles voor jouw optimale beleving

We zijn altijd bezig met goed geluid, want we weten dat optimaal weergegeven muziek en film jou gelukkig zal maken. Maar niet iedereen heeft een grote ruimte of een budget voor ultra high-end hifi. Geen zorgen, wij hebben ook zeer betaalbare en compacte audioproducten waarmee je echt optimaal geniet van goed geluid. 


Zo is een van de meest interessante alles-in-één streaming hificomponenten van dit moment in prijs verlaagd, hebben we betaalbare goede HDMI-kabels voor je aan ons assortiment toegevoegd en bieden we ook een complete hifiset inclusief versterker, platenspeler en luidsprekers aan die qua kleuropties en formaat bij vrijwel elk interieur zal passen. De weergave zal je verbazen!

Cabasse Abyss

De populairste betaalbare streaming versterker nu in prijs verlaagd

Geniet van veel vermogen, een prachtige klank en diverse aansluitmogelijkheden waaronder HDMI om het geluid van je TV te verbeteren. De stijlvolle Cabasse Abyss neemt weinig ruimte in beslag, maar presteert groots. Stream al je favoriete muziek via WiFi, AirPlay, Bluetooth en meer, gebruik de overzichtelijke app en ervaar echte luxe in hifi. De Abyss is ook nog eens energiezuinig, wat extra fijn is.  


Nieuwe, verlaagde prijs:

€ 1.499,-

Meer weten of direct bestellen?icon

Pro-Ject Colourful Audio System

Complete hifiset, leverbaar in zes kleurrijke uitvoeringen

Deze Pro-Ject hifiset is compleet en bestaat uit een luxe Pro-Ject platenspeler, een Pro-Ject versterker met o.a. Bluetooth, Pro-Ject luidsprekers, luidsprekerkabels en dempers voor onder de platenspeler. Ervaar volwaardig hifigeluid uit deze verrassend compacte en muzikale set, die ook nog eens in Europa gemaakt is. Kies uit maar liefst 6 kleuren en geniet van muziek en meer!


€ 1.799,-

Meer weten of direct bestellen?icon

Tips en meer

AudioQuest BlueBerry HDMI 18

Betaalbare AudioQuest 18Gbps HDMI-kabel met Long Grain Copper geleiders en vergulde connectoren.

Vanaf:

€ 29,95

Info en bestellenicon

Bluesound NODE + Sbooster upgrade

De meest betaalbare populaire audiostreamer flink verbeterd dankzij de Sbooster voedingsupgrade.

Set:

€ 957,-

Info en bestellenicon

Roksan Attessa CD Transport

Stijlvol vormgegeven en puristisch opgebouwd Roksan cd-transport, Meerdere B-stock-modellen leverbaar, inclusief afstandsbediening.

€ 700,-

€ 499,-

Info en bestellenicon

Sonus faber Duetto

Italiaanse luxe in de vorm van een streaming actief luidsprekersysteem met o.a.  hybride versterking, HDMI-in en touch-bediening.

Set:

€ 3.998,-

Info en bestellenicon
Bekijk alle aanbiedingenicon

HOBO hifi Buitenkansen
tot wel 25% korting op demomodellen of retourartikelen!

Extra voordeel op retouren, artikelen in een geopende verpakking, demomodellen en meer. Natuurlijk met volledige garantie en alle zekerheden die we je bieden!

Meer info

Onze producten liever live beleven?
Maak een luisterafspraak.

Hifi is emotie. Sommige producten wil je misschien liever eerst horen en zien, voordat je de juiste keuze maakt. HOBO hifi begrijpt dat als geen ander en biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende luisterafspraak te maken bij het filiaal van jouw keuze.  


Maak een afspraak
Hi-fi
Streaming
Hoofdtelefoons
Platenspelers
Home Cinema & Beeld
Luidsprekers
Hobo Wifi