|
|
|
Speciaal voor chocolovers Flensjes met chocopasta | Lekker als ontbijt, toetje of zomaar... deze Franse klassieker smaakt áltijd! | |
|
|
|
|
|
een keer wat anders: de lekkerste hartige pannenkoek! | Wil jij een keer wat anders? Pak dan uit met deze bijzondere pannenkoeken met boerenkool, Friese nagelkaas en Zeeuwse keukenstroop. | |
|
|
|
|
delicious.voordeel RIJKS x Quintonil: een uniek diner! Op 5, 6 en 7 april is chef Jorge Vallejo (van restaurant Quintonil in Mexico, nummer 11 op de lijst The World’s 50 Best Restaurants) gastchef bij restaurant RIJKS & kookt samen met chef Joris Bijdendijk. Zij slaan de handen ineen en creëren een speciaal 6-gangenmenu voor lunch en diner á €110 p.p. Als delicious.fan word je getrakteerd op een exclusieve aperitief van het huis bij een reservering voor lunch op zaterdag (6 april) of diner op zondag (7 april). Vermeld bij je reservering ‘delicious.’ en de aperitief staat voor je klaar! | |
| |
|
|
|
|
perfecte pannenkoek tips & trics | Wist je dat je de perfecte pannenkoek in een gietijzeren pan met dikke bodem bakt? Wij geven je alle ins & outs op pannenkoekgebied! | |
|
|
|
|
|
Glutenvrij! Pannenkoekjes met thee-ahornsiroop | Het glutenvrije teffmeel is een prima alternatief voor tarwebloem en je bakt er de lekkerste pannenkoekjes mee. Héérlijk met homemade thee-ahornsiroop! | |
|
|
|
|
|
strooien maar! Suiker met een lekker smaakje | Heerlijk over je pannenkoek, maar ook in cake, taart en koekjes, deze homemade suiker met vanille-, lavendel- of sinaasappelsmaak. Moeilijk om te maken? Helemaal niet. Kijk maar! | |
|
|
|
|
|
Leuke nieuwsbrief? | Ja | | | Nee |
|
|
|
|