de markt is in rep en roer en onze inbox stroomt over...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Het is hier een gekkenhuis !

Afgelopen week lanceerden wij onze AI deal voor Huddle en Plug&Pay met een extreme korting op het eerste jaar + 4 MEGA bonussen.

Er zijn al 502 ondernemers die de actie hebben geclaimd en onze mailbox staat roodgloeiend, maar we werken de klok rond om iedereen zo snel mogelijk van een reactie te voorzien :-)

Even een friendly heads-up: De actie met enorme korting op je eerste jaar + 4 bonussen verdwijnt morgen...

Klik hier om nog op tijd te zijn >>>

Claim nu €138,- korting + 4 bonussen

Veelgestelde vragen

We zijn overladen met enthousiaste reacties, maar we krijgen ook veel vragen. Dat is logisch want het is nogal een veelomvattend aanbod. Daarom
hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet:

Q: Wat is de actie precies?
A:We bieden onze software tools nu tijdelijk aan met een flinke korting op het eerste jaar:

Plug&Pay is dé tool om effectieve landingspagina's en betaalpagina's te maken, inclusief kassakoopjes en one-click-upsells. Plug&Pay Ultimate bevat daarnaast een volledig affiliate marketing systeem.

Plug&Pay Premium:
Normaal 59 p/m of 588 p/j
Actie: 1e jaar 450 🎉

Plug&Pay Ultimate:
Normaal 125 p/m of 1164 p/j
Actie: 1e jaar 997 🎉

Met Huddle maak je no-time je eigen ledensite voor je online cursussen en community. Inclusief gratis app voor je leden.

Huddle Premium:
Normaal 59 p/m of 588 p/j
Actie: 1e jaar 450 🎉

Huddle Ultimate:
Normaal 125 p/m of 1164 p/j
Actie: 1e jaar 997 🎉

Klik hier om de actie te claimen >>>

Daarnaast krijg je als je start met de software, toegang tot 4 unieke bonussen t.w.v. €2.044,-:


LIVE opnames van de Plug into freedom Challenge
✅  Social advertising training van Danique Bras (t.w.v. €297)
✅  Affiliate marketing bootcamp (t.w.v. €997) - Alleen bij P&P Ultimate
✅  Opnames IMU live event 2023 (t.w.v. €750)

Morgen verlopen de korting en de bonussen, dus zorg dat je op tijd bent!

Klik hier om op tijd te zijn >>>
Q: Huh, Landingspagina's in Plug&Pay?
A: Ja! We wilden het maken van een salesfunnel nog makkelijker en toegankelijker maken. Je hebt geen hele website meer nodig om een online business te starten. Daarom kun je in Plug&Pay nu ook landingspagina's maken.

Deze landingspagina's zijn sneller dan het licht en maken gebruik van de nieuwste technische standaarden + marketingtechnieken 🚀

Meer informatie over onze landingspagina's >>>

Q: En Phoenix dan?
A: Phoenix is nog steeds een fantastisch systeem om je hele website mee te maken, maar als je alleen gebruik maakt van landingspagina's en betaalpagina's, dan heb je aan Plug&Pay voldoende.

Q: Bedoel je dat ik voor minder dan €1.000,- een volledige business heb?
A: Ja! Je zou denken dat we deze vraag zelf "bedacht" hebben, maar deze is meerdere keren tijdens onze challenge van vorige week gesteld. Je kunt een volledige online business bouwen met Plug&Pay (450 euro) en Huddle (450 euro).

  • Een vakantie is duurder
  • Je telefoon is duurder
  • En tegenwoordig je maandboodschappen waarschijnlijk ook 😂

Het is iets om over na te denken: Hoe graag wil je dat jouw online business slaagt? En wat is dat je waard?🤔

Q:Is er ook een actie voor de Lite abonnementen van de tools?
A: Nee. Lite is voor de echte starters en bieden wij al voor het laagst mogelijke tarief aan. Dus daar kunnen we geen korting op geven (anders maken we verlies).

Is starten met Premium nog te vroeg voor je? Dan kun je uiteraard ook starten met Lite via onze website (maar dan mis je wel een aantal salesfuncties + krijg je geen toegang tot de bonussen).

Q: Ik heb al een website, kan ik ook gebruik maken van de software?
A: Ja, dat kan! Maak je bijvoorbeeld gebruik van Phoenix, Wix, Wordpress, Strato, Jimdo of een andere websitesysteem, dan kun je deze eenvoudig koppelen aan Plug&Pay en Huddle.

En wil je alleen een salesfunnel maken? Dan heb je aan Plug&Pay voldoende en heb je überhaupt geen website nodig!

Klik hier om te starten >>>

Q: Kan ik een voorbeeld zien?
A: Natuurlijk! Omdat we deze vraag veel hebben gekregen, hebben we een paar video's gemaakt waarin je ziet hoe we alles genereren: Landingspagina's, betaalpagina's, upsells én een volledige cursus.

Met AI was het laten groeien van je online business nog nooit zo makkelijk...

Klik hier om de voorbeelden te bekijken >>>

Q: Ik ben geen geboren verkoper, is dit wel iets voor mij?
A: Juist als je geen sterke marketeer of verkoper bent, is dit een kans voor je. In het verleden konden we jou alleen de tools geven om zelf iets mee te maken.

Nu geven we jou de tool én maken we de salesfunnel voor je, inclusief alle verkoopteksten. Jij focust op je product of dienst, wij bieden jou je eigen salesfunnel aan op een presenteerblaadje 😊

Q: Wat als ik nog geen idee voor mijn business heb?
A: Dan kun je 2 dingen doen: Afwachten en blijven nadenken, of nu de sprong wagen en jezelf naar een volgende stap forceren :)

Een van de voordelen van deze actie is dat je toegang krijgt tot alle opnames van de 'Plug into Freedom Challenge', waar we meerdere ideeën delen om jouw eerste online business op te zetten. Daarnaast kan je met de AI in onze software letterlijk een business bedenken én bouwen.

Zo maakte Martijn tijdens deze challenge een fictieve Mocktail business. Eén van de deelnemers bouwde precies hetzelfde mee en heeft daar nu al verkopen uit gehaald.

Start nu jouw online succes >>>

Q: Ik heb al Plug&Pay en/of Huddle, kan ik ook van deze actie gebruik maken?
A: Ja, dat kan! Je kunt je bestaande account upgraden naar een hoger plan (van Lite naar Premium of van Premium naar Ultimate) en deze actiekorting claimen. Óf, als je nog niet eerder een korting op een 1e jaar hebt gehad, kun je ons een berichtje sturen (door op deze mail te antwoorden) zodat wij dit voor je kunnen verwerken.

Q:Ik heb een webshop, is Plug&Pay voor mij geschikt?
A: Nee, en ja.

Plug&Pay is geen webshopsysteem, maar biedt losse betaalpagina's en upsell processen. Je kunt dus geen producten importeren of een webshopomgeving maken. Ook zitten er geen geavanceerde catalogusfuncties of tientallen customize opties voor je producten in.

Onze betaalpagina's zijn volledig gefocust op conversie per product. Daarom converteren ze ook vele malen beter dan van ieder ander webshopsysteem.

We zien steeds meer webshopeigenaren focussen op het verkopen van enkele producten (de bestsellers) i.p.v. een (te) groot assortiment en daarom ook overstappen op onze landingspagina's & betaalpagina's. Dat geeft je een super clean en effectief proces!

  • Dus heb je een webshop met weinig producten? Zet alles over op Plug&Pay en je kan keihard groeien.
  • Heb je een complexe webshop met veel producten? Gebruik Plug&Pay voor je bestsellers en zie je omzet door het dak gaan 🚀

Twijfel je wat voor jou de juiste keuze is? Je kunt altijd even een call inplannen met onze accountmanagers.

Q: Werkt het ook met Shopify/WooCommerce?
A: Je kunt vanaf je bestaande webshop linken naar Plug&Pay, maar we koppelen niet met jouw voorraadbeheer en producten. Je zult dus alles los in Plug&Pay moeten bouwen (en dat wil je ook, want dat zorgt ervoor dat je je omzet écht kan laten groeien).

Martijns advies: Wees geen slaaf van je systeem als je je bedrijf wil opschalen.

Q: Ik heb een business in "...", werkt dit ook voor mij?
A: Ja!

Ik heb een webshop, werkt het ook voor mij?
Ik verkoop een dienst, heb ik er ook iets aan?
Ik werk in B2B, kan ik dan wel iets met funnels?
Ik verkoop een fysiek product, heb ik er ook iets aan?
Ik doe affiliate marketing, werkt dit ook voor mij?

Ongeacht het type business dat je hebt, gaat onze software in combinatie met de bonussen zorgen voor meer resultaat. Er kunnen nuanceverschillen zijn per type business, maar de strategieën en technieken blijven hetzelfde.

Tijdens de opnames van de challenge geven we ook voorbeelden van verschillende soorten bedrijven zodat je weet wat er voor jou het beste werkt.

Klik hier om de korting te claimen >>>
En zet binnen 5 minuten je salesfunnel online.

Q: Moet ik technische kennis hebben?
A: Nee, en je hoeft ook geen verstand van marketing te hebben. Je kunt alle software zonder technische kennis gebruiken en met de bonussen leer je ook hoe je productdesign en advertenties zelf kunt maken.

Q: Ik maak al gebruik van AI, wat maakt jullie aanpak anders?
A: We worden overspoeld door tools als ChatGPT, Dall-E, Runway etc. Allemaal waanzinnige tools die je kunnen ondersteunen in je copywriting en content creatie.

Maar bij AI valt en staat alles met de input die je aan zo'n machine geeft. Wij hebben al het zware werk daarvoor al gedaan, waardoor jij met alleen een korte productomschrijving ijzersterke marketingteksten krijgt op pagina's die wij voor je creëren:

  • Verkooppagina's
  • Opt-in pagina's
  • Betaalpagina's
  • Upsellpagina's

Daarnaast kunnen we zelfs een volledige cursus voor je genereren...

En alles staat direct klaar in de software..
Zonder ingewikkelde 'prompts'.
Zonder eindeloos te zwoegen om je content over te zetten in ingewikkelde systemen.

Makkelijker kunnen we het niet maken... 😌

Yes, ik wil dit ook gebruiken >>>

Q: Tot wanneer is de aanbieding geldig?
A: Deze actie loopt t/m morgen. Daarna betaal je weer de normale prijs voor onze tools. Nog steeds niet duur, maar toch zonde als het nu voor €138,- minder kan ;-)

Dit is dus hét moment om te beslissen: Wil jij meer omzet én meer tijd overhebben voor je passie? Of blijf je worstelen met handmatige en niet-geoptimaliseerde processen?

Soms moet je gewoon de sprong wagen om die eerste stap naar succes te zetten – en wij zijn hier om je te helpen!

Onze tools zijn ontworpen om jouw bedrijf te laten groeien en ons toegewijde supportteam staat elke dag voor je klaar om je daarin te ondersteunen.

Start direct met het 1e jaar korting >>>

Heb je nog andere vragen?

Reageer dan even op deze mail, ons team staat voor je klaar!

Vriendelijke groet,
P.S. Dit unieke aanbod verdwijnt morgen definitief. Dit is jouw laatste kans om deze €138 korting op onze software met 4 MEGA bonussen te claimen!

Wacht niet langer, claim de deal >>>








 

Je ontvangt deze mail omdat je staat ingeschreven op onze mailinglijst doordat je je hiervoor hebt aangemeld via één van onze e-books of trainingen.

Deze week hebben we een actiekorting voor onze software. Wil je daar geen mails van krijgen?


Nooit meer een mail van ons ontvangen?

IMU BV, Newtonlaan 281, 3584 BH Utrecht, The Netherlands