Beste WowDeal-gebruiker,

De restaurants en andere gelegenheden zijn inmiddels weer volop open!

Wij hebben de afgelopen tijd ons best gedaan om de geldigheid van zoveel mogelijk deals te verlengen, waardoor vouchers na de verplichte sluiting ook nog kunnen worden gebruikt. Voor veel deals is de geldigheid verlengd t/m 31 juli, waardoor deze dus bijna aflopen. Bekijk hiervoor de informatie in de voorwaarden van jouw voucher.

Voor een aantal deals is een reserveringssysteem ingesteld. Heb jij een reservering gemaakt via het online reserveringssysteem tussen 15 maart en nu én kun jij de reserveringsdatum nog niet aanpassen? Geef dit dan even aan ons door via een bericht naar service@wowdeal.nl. Meld daarbij om welke deal het gaat en op welke datum jouw oorspronkelijke reservering stond. Wij zorgen dan dat deze reservering wordt verwijderd (op werkdagen binnen 24 uur). Daarna kan je weer zelf een nieuwe reservering maken binnen de actuele geldigheid.

Heb je een reservering gemaakt na vandaag, maar voor de heropening? Dan kun je deze tot 24 uur voorafgaand aan de gemaakte reservering aanpassen via jouw account (bij 'Mijn vouchers').

Voor alle deals geldt: twijfel je of jouw gemaakte reservering de komende tijd door kan gaan? Neem dan voor de zekerheid even contact op met de gelegenheid zelf!

Wij hopen je nog vaak te zien op www.wowdeal.nl. Tot snel en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,
Team WowDeal