Een nieuwjaarswens

Wij wensen u alle goeds het komende jaar!

Stichting Kunstweek wenst u het komende jaar veel geluk, voorspoed en gezondheid. We kijken uit naar het voorjaar, waarin we hopen dat we weer opnieuw musea, galeries en kunstbeurzen mogen bezoeken en we het coronavirus steeds meer de baas worden.

Uiteraard houden we u via dit E-magazine op de hoogte van onze activiteiten en u mag er vanuit gaan dat u voor enkele daarvan een uitnodiging ontvangt! 

Nogmaals een prachtig 2021 gewenst!

Met een hartelijke groet,
Stichting Kunstweek

Ontvang een prachtig welkomstgeschenk
Steun beeldende kunst & kunstenaars in Nederland

Bent u al Vriend van Stichting Kunstweek?

Stichting Kunstweek heeft als doel het vergroten van de belangstelling voor beeldende kunst in het algemeen en Nederlandse beeldend kunstenaars in het bijzonder. Dat doet de stichting onder meer door het uitgeven en het verspreiden van het Jaarboek Kunstenaars. Verder organiseert de stichting al tientallen jaren de Nationale Kunstweek en de verkiezing Kunstenaar van het jaar: Mede door de financiële en morele steun van Vrienden kunnen wij onze inspanningen voor kunstenaars en beeldende kunst in Nederland blijven volhouden. We hopen dat u Stichting Kunstweek ook wilt steunen. U krijgt dan meteen drie cadeaus van ons ter waarde van € 275,-!

U leest alles over de cadeaus en voordelen die u als Vriend krijgt op www.kunstweek.nl/vriend.asp. Mogen wij ook u welkom heten als onze Vriend?
Ik wil Vriend van Stichting Kunstweek worden!
Facebook
Website
U ontvangt deze nieuwsbrief als abonnee op het E-magazine van Stichting Kunstweek.
Wilt u uw e-mailadres wijzigen of de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
U kunt
 hier uw gegevens wijzigen of uw e-mailadres uitschrijven