Gelukkig nieuw jaar lezer!

5 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Wij, het team van AllergiePlatform, wensen je een heel gelukkig en gezond 2019! 

Ons streven is en blijft dat, ook in 2019, het leven met allergie makkelijker en lekkerder wordt. Wij zijn onze jaarkalender al aan het vullen en horen natuurlijk graag van jou wat wij voor je kunnen betekenen.
Volgende maand hebben we eerst de AllergieBeurs. Kom jij ons daar ontmoeten?

Lees hieronder meer en ontvang je gratis kaartje!

AllergieBeurs 2019

Van donderdag 7 t/m zondag 10 februari 2019 organiseren wij weer de AllergieBeurs. Wij staan hier 4 dagen met onze stand om jullie kennis te laten maken met AllergiePlatform en ons streven het leven met allergie makkelijker te maken. Ook hebben wij alle dagen meerdere lezingen over diverse overgevoeligheden.
Wil jij ons ontmoeten? Wij zouden het heel leuk vinden je hier te zien en daarom krijg je van ons een gratis kaartje! Dit kaartje is tevens entree voor de Gezondheidsbeurs.

Gratis Ticket Terugblik op de AllergieBeurs 2018

Het jaar is voorbij gevlogen... Het lijkt gisteren dat wij nog op de beursvloer stonden, en nu is het alweer bijna zover! Vorig jaar hebben wij genoten van de lezingen van o.a. Ewa Daniél(huid allergie), Marieke Lebbink(vertering) en natuurlijk onze eigen Marloes Collins(PDS/FODMAP). Ook dit jaar staat er weer een prachtig programma klaar; houd onze nieuwsbrief hiervoor in de gaten!
Aan de hand van de vragen en gesprekken in onze stand hebben wij onze blogs, artikelen en overige informatie nog meer op jouw wensen kunnen aanpassen. Ook dit jaar hopen wij je dus weer te mogen ontvangen. We zien je daar! 

Ik kom naar de beurs! Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019