Laden...

😎 Geniet al wandelend van de lente 👌

By Landelijkwandelprogramma.nl received 4 maanden geleden

Categorieën: Vakantie Wandelen I Lopen Vereniging | Club Weekend weg
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst
| Vele wandeltips | Nieuwe evenementen | 
Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Wandelevenementen in de lente: tips

De lente is begonnen! Geniet tijdens het wandelen van bloeiende narcissen, fluitende vogels en dartelende lammetjes. Tijdens de vele lentetochten die de komende tijd in de wandelagenda staan, kun je volop van de lente genieten. Wandel.nl maakte een selectie van lentetochten. 

De Cruyff Legacy 14K Run komt met de 14K Walk

Op zaterdag 11 mei is het startschot van de 14K Run en 14K Walk bij het Olympisch Stadion. Wandel 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff. Je wandelt van het Olympisch Stadion naar de Johan Cruijff ArenA. Via een audiotour hoor je anekdotes uit het leven van Cruijff. Een groot deel van de opbrengst van de tocht gaat naar de Johan Cruyff Foundation.

56e Kennedymars Sittard

     ZATERDAG 20 APRIL 2019 – SITTARD
De Kennedy-Mars Sittard is de oudste en één van de grootste Kennedymarsen van Nederland. Je wandelt zowel door Nederlands Limburg als Belgisch Limburg. Start en aankomst is op de sfeervolle Markt in Sittard. Vind je 80 kilometer iets te veel van het goede? Gelijktijdig met de Kennedy-Mars Sittard is er ook de Swentibold-Mars van 40 km en de Mini-Mars van 10 km. 
 

Extra route Pronkjewailpad

Het Pronkjewailpad in Groningen is uitgebreid met een Zuidroute van 350 kilometer. Vanaf 21 maart is de inschrijving van het Pronkjewailpad geopend. Je kunt tot eind oktober zowel op de Noordroute als de Zuidroute stempels en pronkjewails verzamelen. Beleef de Groningse gastvrijheid.  
 

3x anders wandelen in St. Johann in Oostenrijks Tirol

Al wandelend in de regio St. Johann in Tirol in de Kitzbüheler Alpen in Oostenrijk ervaar je het veelzijdige landschap. Niet voor niets voelen actieve en natuurminnende vakantiegangers, wandelaars én alpinisten zich hier helemaal thuis. Benieuwd op welke verschillende manieren je deze regio kunt ontdekken? 3x anders wandelen in St. Johann in Tirol doe je zo!

1e Wandel 4-Daagse Deventer

Do. 25 t/m Zo. 28 APRIL 2019 - DEVENTER
De Wandel 4-daagse Deventer is een nieuw evenement in de wandelagenda. Wandel vier dagen door en rond de historische stad Deventer, langs de IJssel en door een gevarieerd coulissenlandschap. Vanuit startplaats Deventer krijg je iedere dag een gevarieerde etappe voorgeschoteld. Je wandelt naar plaatsen als Twello, Diepenveen, Schalkhaar en Bathmen. Je kunt aan losse etappes meedoen. 
 

Mogen we je iets vragen? 

Graag willen we jou als abonnee op de Wandel.nl nieuwsbrief beter leren kennen. Op die manier kunnen we de inhoud van de nieuwsbrief nog beter bij jou laten aansluiten. Daarom stellen we je af en toe een vraag. Deze keer hebben we een vraag over je leeftijd. In welke leeftijdscategorie val jij?
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.
gegevens bijwerken of uitschrijven

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019