Lieve gasten, Onze nieuwe chef Kevin Schlaman is helemaal warmgedraaid voor een heerlijk culinair voorjaar. "We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk." Met trots presenteren wij het nieuwe menu. ๐๐จ๐จ๐ซ๐๐ณ๐๐๐ค๐ซ๐๐ - ๐ ๐๐ฉ๐จ๐๐ก๐๐๐ซ๐ ingelegde koolraap / kamille / Nederlands zeewier ๐๐จ๐ง๐ง๐๐ฐ๐จ๐ซ๐ญ๐๐ฅ - ๐ ๐๐ ๐ซ๐๐ญ๐ข๐ง๐๐๐ซ๐ ๐ฆ๐๐ญ ๐๐ฅ๐๐ ๐๐๐ฆ๐๐ค๐๐ซ gekarameliseerde jus / zeevenkel / crumble van Hollandse wasabi ๐๐๐๐๐๐๐ซ๐ฌ - ๐จ๐ฉ ๐๐ ๐ก๐ฎ๐ข๐ ๐ ๐๐๐๐ค๐ค๐๐ง saus van eekhoorntjesbrood / gepofte boekweit ๐๐จ๐ง๐ข๐ฃ๐ง - ๐ฌ๐จ๐ฎ๐ฌ ๐ฏ๐ข๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐ซ๐ gerookte spitskool / jonge sparrentoppen / morille ๐๐ฐ๐๐ซ๐ญ๐๐ฅ โ ๐ค๐ซ๐จ๐ค๐๐ง๐ญ ๐จ๐ฉ ๐๐ ๐ก๐ฎ๐ข๐ ๐ ๐๐๐๐ค๐ค๐๐ง peen / foie gras / jonge kruiden uit onze achtertuin ๐๐๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐๐๐ค โ ๐๐ซ๐๐ฆ๐๐ฎ๐ฑ ๐๐ง ๐๐จ๐ฆ๐ฉ๐จ๐ญ๐ ijs en crumble van witte chocolade / chutney van mandarijn / lavazout Ook het vegetarische menu kunnen wij van harte aanraden, waarop onder andere pompoen, meloes ui en dry-aged biet schitteren. |