Gericht verbeteren met de nieuwe audit oplossing.

1 jaar geleden


Text only:

De nieuwe audit oplossing helpt u bij het op uniforme wijze vastleggen en volgen van alle typen audits.


Online bekijken | Aanmelden
 


Verbeteren door gericht te auditen


Als organisatie in een dynamische omgeving is het goed om regelmatig na te gaan waar u staat. U bepaalt wat al goed gaat en wat nog beter kan of moet. Daarbij zijn normen of externe richtlijnen, maar zeker ook het beleid en de doelen van uw organisatie het vertrekpunt. Audits zijn hiervoor een krachtig instrument. Zij helpen u om op objectieve en systematische wijze te oordelen over de huidige situatie en werkwijze. Bovenal bieden audits u onderbouwde aanknopingspunten voor verbetering. De nieuwe audit oplossing helpt u bij het op uniforme wijze vastleggen en volgen van alle typen audits.


 

White Paper Auditmanagement


Marieke Kessels (directeur business development bij Infoland) vertelt u graag meer over de visie van infoland op het hedendaagse auditen. In deze white paper leest u wat audits u kunnen opleveren en krijgt u handvatten om zelf gericht aan de slag te gaan.
Download de white paper Auditmanagement >


 

iAudit: onderzoeken om te verbeteren


De nieuwe audit oplossing helpt u bij het op uniforme wijze vastleggen en volgen van alle typen audits. Dit zorgt voor een consistente vastlegging en maakt het volgen van audits inzichtelijk. Met de visuele weergave in iAudit hebben (lijn)managers en auditteams vervolgens direct een totaalbeeld van de geplande activiteiten. Handige filters maken het vervolgens mogelijk om te focussen op een specifieke norm, periode of afdeling.
Meer informatie over iAudit >


 
 
U ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van Infoland? Klik hier om uit te schrijven. 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019