webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 8 februari 2019

Geschikte filmpjes voor kinderen met YouTube Kids

YouTube Kids is eindelijk beschikbaar in Nederland. Deze app staat los van YouTube zelf en is zo in te richten dat er alleen video's in te zien zijn die je geschikt vindt voor je (klein)kinderen. Hoe je er mee aan de slag gaat en welke opties je allemaal hebt, lees je in dit artikel.

 

 

 


Bestanden beheren met FreeCommander

Bestanden beheren en mappen navigeren, daarvoor gebruik je de vertrouwde verkenner. Maar die heeft zo zijn beperkingen, en daarom bestaan er programma's die je meer mogelijkheden geven. FreeCommander is er daar eentje van. Bekijk de videoworkshops:

FreeCommander: basics
FreeCommander: werkbalken
FreeCommander: vensters


Maak kennis met Google Home

 Krijg handsfree hulp in elke ruimte van je huis met Google Home. De ingebouwde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten uit. Jouw persoonlijke Google staat altijd voor je klaar

 


Spotify treedt harder op tegen adblockers

Spotify past zijn gebruiksvoorwaarden aan, waardoor het voortaan expliciet verboden is om advertenties binnen de gratis versie van de streamingdienst te blokkeren. Ben je in overtreding, dan kan Spotify je account blokkeren.
Lees verder ...

Opera introduceert vpn in mobiele browser

Wie Opera als mobiele browser gebruikt en daarnaast zijn internetactiviteit wil anonimiseren, heeft binnenkort geen aparte vpn-app meer nodig. Opera zelf krijg namelijk een ingebouwde vpn-functie.
Lees verder ...

Moto G7 P serie aangekondigd

Motorola heeft de G7 smartphone-serie aangekondigd. De serie bestaat uit een viertal smartphones: de Moto G7. Moto G7 Plus, Moto G7 Power en Moto G7 Play.
Lees verder ...

Kodak brengt Smile Classic Instant Print-camera uit

Kodak is zichzelf opnieuw aan het uitvinden, met wisselende resultaten. Zo waren de Kodak-smartphone en Kodak-tablet geen succes, de Smile Classic Instant Print-camera misschien wel.
Lees verder ...

Hartritme wordt pincode met Motiv Ring

Wearables is een breed begrip. We kennen het vooral als smartwatch of fitness-bandje, maar onder meer Motiv bewijst dat het ook een ring kan zijn.
Lees verder ...

Deel de leukste netwerknaam en win!

  Wil jij ook in elke kamer van je huis een goede internetverbinding? Dan is devolo Magic 2 WiFi iets voor jou! Maak nu kans op dit product, door de leukste netwerknamen met ons te delen!

 

 


Heeft u een vraag aan de FAQman?


Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.


uw FAQman

Pdf-formulier maken met LibreOffice: Opmaak