Gevogelte proeverij

1 jaar geleden


Text only:

 


Gastronomische proeverij Smaakmakers 
Editie Gevogelte
Donderdag 13 oktober
Brasserie Springer presenteert 'Smaakmakers': een gastronomische proeverij met elke keer een ander thema. Deze eerste editie staat in teken van gevogelte.
Wat kunt u de verwachten?
Special guest Wil Mangnus een fervent jager die alles kan vertellen over jagen en gevogelte.
4 gangen menu  € 38,50 met optioneel bijpassende wijnen of bieren
Bieren van brouwerij Argentum gepresenteerd door de makers.
 


Special guest
In Nederland zijn ongeveer 30.000 jagers die heel veel kennis hebben van de Nederlandse natuur. Onze speciale gast is Wil Mangnus; een fervent jager uit Berkenwoude. Will gaat samen met Chef-kok Per Boerefijn voor elke gang een introductie geven over de gerechten. Per weet alles over de bereiding van wild en Wil over het leven wat het wild.

Smaakmaker brouwerij Argentum



Collega smaakmaker brouwerij Argentum gaat de bijpassende bieren verzorgen.
Jeriel en Almer, eigenaren van de stadsbrouwerij,  maken sinds 2014 meerdere soorten ambachtelijk bier. Zo maken zij Golden Ale, IPA en Smoked India Porter. Bieren die perfect bij onze gerechten passen. 
De bieren worden gepresenteerd door de makers!
 


Het menu 
 
 
Roodpoot patrijs
Patrijs, licht gerookt met eikenmot en jeneverbessen, geserveerd met een worstje van het boutje, een zalfje van zwarte peen en gehakte kastanjes. Gegarneerd met paté van eendenlever en diverse bereidingen van peen.
******
Wilde eendenborst
Mooi rood gebakken eendenborst, met een licht gebonden wildjus vol met zwarte besjes. Geserveerd met een stampotje van rode kool, appel en zoete aardappel.
******
Schotse sneeuwhoen
Sneeuwhoen uit Schotland geserveerd met gebakken cantharellen, een jus van paddenstoelen en rode port, gegarneerd met “spekaardappeltjes” en witlof op “wilde” wijze.
******
Chocoladedroom
Een dun laagje echte chocolade gegoten in een mal en gevuld met een scala aan heerlijkheden. Kersenmousse, frisse witte chocolademousse met yoghurt, compote van amarene kersen en ijs van kersen en amandel. 
Kosten: € 38,50 p.p. 
Klik hier voor meer informatie
Reserveer nu
Reserveren
Facebook
Twitter
Website
© 2016 Brasserie Springer, Springer nieuws.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven voor deze nieuwsbrief.
Our mailing address is:
Brasserie SpringerOpweg 2aSchoonhoven, ZH 2871NA Netherlands
Add us to your address book
Ik wil me uitschrijven    Ik wil mijn gegevens aanpassen 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brasserie Springer · Opweg 2a · Schoonhoven, ZH 2871NA · Netherlands

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018