Gezocht: gepassioneerde Online Marketeer

5 jaren geleden


Text only:

Gezocht: gepassioneerde Online Marketeer

Deze week lichten we een uitdagende functie toe: Online Marketeer bij een financiële dienstverlener. Onze opdrachtgever wil de grootste speler worden op het gebied van e-commerce en daar hebben ze JOU voor nodig! Is dit toch niet jouw droombaan maar weet je wel iemand anders die perfect bij deze functie past? Dan verdien jij 250 euro! Lees snel verder voor de functie specificaties


Functie omschrijving

Als Online Marketeer draag je verantwoordelijkheid voor het beleid en de operatie van de online dienstverlening. Daarbij gaat het primair om het genereren van traffic, conversie en het bieden van services op de websites, social media en apps. Jij bent de regisseur die ervoor zorgt dat de business line haar ambitieuze service- en sales-doelstellingen kan realiseren. Samen met een online team van content managers, webanalisten en mobile en social experts vertaal je de online strategie naar nieuwe producten, proposities en campagnes. Je optimaliseert bestaande kanalen voor vindbaarheid, en combineert web analytics en CRM-data om content te personaliseren.
Uiteraard krijg je alle ruimte en middelen om effectieve online, social en mobile campagnes te bedenken en uit te voeren.


Functie eisen

Ben jij een gepassioneerde Online Marketeer met een flinke dosis strategisch en commercieel inzicht en durf? Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een afgeronde HBO diploma met een specialisatie in marketing. Bovendien heb je vier jaar ervaring als Online Marketeer en ben je ambitieus, ondernemend, communicatief sterk en zeer klantgericht. Zijn dit jouw eigenschappen? Reageer dan snel op deze vacature!


Interesse?

Ben jij op zoek naar een baan binnen een team waarin samenwerking, performance en een goede sfeer voorop staan? Bij onze opdrachtgever is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling. Klinkt jou dit als muziek in je oren? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar mijke@tribalpeople.nl of bel voor meer informatie naar 06-13137531.


Vriendelijke groet,


Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019