Nieuwsbrief van 10-10-19 6:39:04
Online bekijken

...oogverblindende gevels, geüpgradede systeemplafonds, designvloeren...

Belned introduceert MegaAir ventilatieroosters

Het ventileren van een woning is van belang voor een gezond binnenklimaat. Als specialist in beglazingsartikelen heeft Belned een ruim assortiment ventilatieroosters. In september introduceerde het bedrijf een nieuwe standaard: MegaAir. Belned biedt met MegaAir kwaliteitsoplossingen op het gebied van ventilatie met een aantrekkelijk design.

Superieure dakisolatie direct geschikt voor luxe plafondafwerking

Voor strakke plafonds dient men traditioneel gezien eerst een regelwerk aan te brengen om daar vervolgens gipsplaten op te monteren. Niet met Unidek Aero DeLuxe! Dit isolerende dakelement is namelijk aan de binnenzijde al voorzien van een gipsvezelplaat. Na montage kan de binnenzijde dus direct worden afgewerkt. Dat bespaart materiaal én tijd.

Rockpanel Chameleon zorgt voor oogverblindende voorgevel

Afwerkingsbedrijf Sherwin wilde van haar nieuwe kantoorgebouw een waar pronkstuk maken. Een oogverblindende voorgevel kon daarbij niet ontbreken. Met deze gevel wil het afwerkingsbedrijf laten zien wat het allemaal doet en kan. De gevel bevat een mix van producten waar het bedrijf in de dagelijkse praktijk mee werkt.

Nieuwe Tessera biedt aantrekkelijke en betaalbare designkwaliteit

Forbo Flooring heeft maar liefst twee nieuwe Tessera collecties: Tessera Nexus en Tessera Chroma. De nieuwe collecties combineren sprekende kleuren en trendy dessins, maar zijn toch goed betaalbaar. Tessera Nexus speelt met haar verfijnde grafische patronen in op verbinding en contact. Tessera Chroma is een luxe aanvoelende tapijttegel met een hoge pool en komt in een collectie met zeer aansprekende kleuren.

Integreer uw logo in deurmat of schoonloopzone

Logo of patroon in de schoonloopzone? Dit kan eenvoudig met de emco schoonloopzone Maximus Image. u kunt kiezen uit 45 standaard kleuren. Bovendien kan emco een speciaal ontworpen patroon of bijvoorbeeld een logo in allerlei kleuren in de mat integreren. Zo wordt de schoonloopzone een opvallende promotie of het attendeert mensen op een functionele wijze.

Upgrades voor het standaard systeemplafond

Een systeemplafond is vaak een functionele en budgetvriendelijke oplossing. Tegelijkertijd wordt het rasterpatroon dat ontstaat door het glimmende ophangsysteem niet altijd gewaardeerd. Rockfon® biedt echter een breed scala aan opties om dit probleem te verhelpen, passend bij elk budget.

Product uitgelicht

Circulaire EPDM dakbedekking

Het HERTALAN® RhinoBond® EPDM dakbedekkingsysteem is een  EPDM dakbedekking, die na demontage als volwaardige grondstof in het productieproces kan worden ingezet. De EPDM dakbedekking en de dakisolatie worden tegelijkertijd met een parker en een speciale drukverdeelplaat worden bevestigd aan de onderconstructie. Met inductie wordt ...
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.