Nieuwsbrief van 15-7-21 6:30:07
Online bekijken

... duurzame materialen

Unieke deuren dragen bij aan akoestische ontkoppeling van bioscoopzalen Forum Groningen

Een abstract en statig geheel, dat als een monoliet uit de Groningse binnenstad verrijst. Forum Groningen, geopend in november 2019, kent een eenvoudige maar unieke architectuur, die menig bezoeker en passant in vervoering zal brengen. Zo ook de jury van BNA Beste Gebouw van het Jaar, die Forum Groningen tot winnaar uitriep van de 2020-editie.

Geluiddempende ventilatieroosters met vergrote doorlaat

Van de geluiddempende ventilatieroosters is de doorlaat vergroot en de productietechniek vernieuwd, waardoor sneller en met een constante kwaliteit kan worden geleverd. De klankdichte doorvoerroosters zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in scheidingswanden en deuren waarbij geen doorspraak of geluidsoverdracht van het ene naar het andere vertrek mag plaatsvinden.

Kunststof gietvloeren en coatingsystemen

Van de meest hoog bestendige vloersystemen voor de chemische industrie, voedingsindustrie en zorg tot comfortabele gietvloeren voor het onderwijs en de horeca. Mapei biedt met een brede range kunststof gietvloeren en coatingsystemen een oplossing voor alle denkbare uitdagingen in de industriële sector.

Megaflex Pro: misschien wel de beste kit van Nederland!

In Brabant zeggen ze wel eens 'as ge ut nie mir wit, pur of kit' (als je het niet meer weet, kun je altijd nog pur of kit gebruiken) wanneer iemand klusprojecten nogal provisorisch heeft aangepakt. Dit gezegde uit het gebied van het hoofdkantoor van Belned, bevestigt de brede toepasbaarheid van kitten. Toch is de ene kit de andere niet, weet de professional!

Knauf Insulation ontvangt DECLARE erkenning voor minerale wol en glaswol met ECOSE®

De glaswol en minerale wol oplossingen met ECOSE®-technologie van Knauf Insulation zijn de eerste minerale wol producten in Europa die officieel gecertificeerd zijn met het DECLARE-label: een belangrijke doorbraak op het gebied van welzijn en gezondheid in de bouwsector. De DECLARE certificering is gegeven voor beklede en onbeklede glaswol op zowel rollen als platen.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.