Gigantisch lage prijzen en de allernieuwste producten

3 jaren geleden


Text only:

Bekijk de online versie
 
Beste heer/mevrouw  ,

In deze nieuwsbrief onder andere:


De allerscherpste aanbiedingen en de nieuwste producten;
De leukste events van aankomend weekend;
Koopzondag! Bekijk snel waar wij u zondag 23 augustus kunnen helpen!
 
 
Klein Gorinchem
Klein XL Breda
Klein Hellevoetsluis
Klein XL Den Bosch
Klein Leidschendam
Klein XL Eindhoven
Klein Rotterdam Alexandrium
Klein XL Rotterdam
Klein Rotterdam Centrum (Karel Doormanstraat)
Klein XL Utrecht
Klein XL Barendrecht
 
 
LG 42 LB 630 V
Geniet van prachtige, kleurrijke en heldere Full-HD beelden. De televisie bevat Virtual Surround Plus, waarbij het geluid van alle kanten op u af komt. Ook bevat deze LG televisie een Triple XD Engine. Dit zorgt voor optimaal contrast, kleuren en helderheid vanuit elke kijkhoek.
Meer info
 
Samsung UE 48 HU 7500
Samsung LED-TV met uitzonderlijke beeldkwaliteit! Met UHD scaling worden niet-Ultra HD beelden geconverteerd naar bijna Ultra HD beelden. De Samsung UE 48 HU 7500 speelt alle Netflix UHD content af en deze UHD tv is altijd te upgraden met de Evolution Kit.
Meer info
 
 
Olympus OMD EM 1 + 12-50 Zwart
De OMD EM 1 met 12-50 objectief is een juweeltje uit de OMD lijn van Olympus. Met een krachtige 16,3 megapixel CMOS-sensor en het 81 punts detectie AF systeem, krijgt u geweldig hoge kwaliteit met een zeer hoge snelheid.
Meer info
 
Canon EOS 750 D + 18-135 IS STM
Met de 24,2 mega pixel APS-C CMOS-sensor en de DIGIC 6 beeldprocessor maakt de Canon EOS 750 D briljante foto's. Zelfs bij weinig licht is zijn de afbeeldingen van topkwaliteit. Daarnaast kan deze camera ook filmen in Full HD.
Meer info
 
 
Denon AVR-X1200WBKE2
Ervaar een ultieme geluidservaring, compleet met Bluetooth en WiFi! Daarnaast heeft de nieuwste Denon receiver 6 HDMI-ingangen, ondersteund door HDCP 2.2. HDCP beveiligt auteursrechtelijk beschermde inhoud terwijl deze wordt verzonden van de receiver naar uw tv!
Meer info
 
Denon AVR-X2200WBKE2
Met Dolby Atmos en DTS X worden van films en video's in 4K Ultra HD nog realistischer met deze nieuwe receiver. Daarnaast beschikt de AVR-X2200 ook over Bluetooth, WiFi en HDCP 2.2. De nieuwe standaard in het beveiligen van auteursrechtelijk beschermde inhoud.
Meer info
 
 
Asus Memo Pad 10
Geniet van prachtige heldere beelden op het 10 inch grote beeldscherm van de geweldige stijlvolle Asus Memo Pad 10 tablet! Met de Asus Memo Pad 10 heeft u toegang tot talloze applicaties en games, waardoor u zich nooit hoeft te vervelen met deze tablet binnen bereik!
Meer info
 
Asus Transformer Pad TF103C
De Asus Transformer Pad heeft een 10,1 inch 1280 x 800 pixels IPS scherm. De ijzersterke quad-core processor, maakt het mogelijk om meerdere taken heel eenvoudig tegelijkertijd uit te voeren. Ook is gamen geen enkel probleem voor de Asus Transformer Pad TF103C.
Meer info
 
 
 
Sony KD43X8305 CBAEP
Met de Sony KD43X8305C kijkt u in 4K Ultra HD helderheid met betere kleuren en contrast. De intelligentie en het entertainment dat u gewend bent van uw smartphone, vindt u ook op de Sony KD43X8305C met een gemakkelijke gebruikersinterface en een groot aanbod van apps en diensten.
Meer info
 
Sony KD 49 X 8505 BBAEP
Doordat de Sony 49 X 8505 BBAEP uitgerust is met de 4K technologie, zult u scherpte en kleuren zien die u nog nooit zo helder zag op een televisie. Buiten zijn waanzinnige beeldkwaliteit en zijn fantastische uiterlijk, is de Sony KD 49 X 8585 BBEAP verder nog uitgerust met talloze handige opties.
Meer info
 
 
 
* U ontvangt deze e-mail omdat u geregistreerd bent of onze uitnodiging heeft geaccepteerd om email te ontvangen van Klein, of een aankoop heeft gedaan bij Klein. Aan de prijzen in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten ontleend worden. Als u geen emails met aanbiedingen wilt ontvangen klik dan hier.
Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2015 Klein

Steenweg.nl

Categorieën: Elektronica
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019